Από τον Σασμό πάει στο Dancing with the stars - Θα εμφανιστεί στις 7 Ιανουαρίου

Θα τους τρελάνει όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από τον Σασμό πάει στο Dancing with the stars - Θα εμφανιστεί στις 7 Ιανουαρίου

Την βλέπουμε κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη στον Σασμό, όμως στις 7 Ιανουαρίου θα την δούμε να χορεύει στο πλατό του Dancing with the stars. Πρόκειται για μια πρωταγωνίστρια που θα κάνει κριτές και κοινό να... παραμιλάνε!

Αυτή η ηθοποιός του Σασμού πάει στο DWTS

Ο λόγος για την Δανάη Παππά, που πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και έμεινε κάγκελο όταν έμαθε πως την είπαν τσόκαρο.

Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Breakfast Star, αναφέροντας μάλιστα πως κάνει πυρετώδεις προετοιμασίες έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη και να τους ενθουσιάσει όλους.

Αλλάζει ημέρα προβολής το Dancing with the stars

Μπορεί πρόσφατα να βγήκαν φήμες πως το DWTS αλλάζει ημέρα προβολής, ωστόσο το STAR τις διέψευσε μέσα σε λίγες ώρες λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω των διαγωνιζόμενων που έχουν φτιάξει το πρόγραμμα τους και δεν μπορούν να το αλλάξουν. Όπως φαίνεται όμως, τελικά... τα κατάφεραν και όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, θα έχουμε αλλαγές από τις 17 Δεκέμβρη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ανακοίνωσε πως το show χορού αλλάζει ημέρα προβολής και από τα μέσα του επόμενου μήνα θα βγαίνει στον αέρα κάθε Παρασκευή.

«Από 17 Δεκεμβρίου το Dancing μεταφέρεται κάθε Παρασκευή και θα αλλάξουμε μαζί την χρονιά! Live, ναι. Πιστεύω πως θα είμαστε μαζί και παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς. Σίγουρα θα έρθει και η οικογένεια μου, θα την έχω μαζί όλη την μέρα εκείνη μέχρι να έρθει η ώρα να πάνε για ύπνο» τόνισε με ενθουσιασμό.

«Είναι πάρα πολύ ωραία αλλαγή, είναι ωραίο να κάνουμε γιορτές μαζί με τον κόσμο και είναι ωραίο ο πιο γιορτινός Γενάρης να αλλάξει κάτι. Εμένα μου αρέσει, δεν έχω πρόβλημα! Είναι και πιο βολική μέρα η Παρασκευή γιατί τα παιδιά δεν έχουν σχολείο το Σάββατο».