«Η Ρούλα Κορομηλά δεν συνέχισε γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει τίποτα όρθιο»

Η αποκάλυψη γνωστού σεφ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Ρούλα Κορομηλά δεν συνέχισε γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει τίποτα όρθιο»

O σεφ Γιάννης Γκελντής, που μεσουρανούσε πριν πολλά χρόνια στην τηλεόραση, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Μίλησε για τα πρόσωπα που βρίσκονται αυτή την περίοδο στο γυαλί, αλλά και για την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά.

«Η μαγειρική έχει κουράσει στην τηλεόραση. Για τα νέα παιδιά αυτό δεν είναι μαγειρική. Είναι σαν να παίζεις πόλεμο στο playstation, αυτό είναι για μένα τα ριάλιτι μαγειρικής. Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει εξαιρετική δουλειά, όπως και ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Η τηλεόραση σε “στίβει” σαν λεμονόκουπα όταν έχεις τρέξει τα χιλιόμετρά σου και δεν σε θέλουν πια στη δουλειά. Μου έγινε τηλεοπτική πρόταση από παραγωγό αλλά ήταν λάθος γιατί τα τρία παιδιά στο MasterChef έχουν βάλει τον πήχη τόσο ψηλά και όλα τα άλλα είναι αντιγραφή κι εγώ σε αντιγραφές δεν πάω» είπε.

Το σχόλιο "φωτιά" για Κορομηλά - Μενεγάκη

«Η Ρούλα Κορομηλά ήταν πρωτοπόρος αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει τίποτα όρθιο», ανέφερε. Να σημειωθεί πως η Ελένη μέχρι και σήμερα κατάφερε να είναι η πιο... ακριβή παρουσιάστρια από όλες.

To σχόλιο της Κορομηλά για το τέλος της Μενεγάκη από την τηλεόραση

Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να σχολιάσει μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter η Ναταλία Γερμανού, τόσο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, όσο και για την αποχώρηση της Χάρης Αλεξίου από το τραγούδι.

«Η Ελένη αφήνει την τηλεόραση και η Χαρούλα το τραγούδι. Σας ακούω», έγραψε η Ναταλία Γερμανού με την Ρούλα Κορομηλά να απαντάει: «Και οι δύο κυρίες τοποθετήθηκαν δημόσια. Όλα τα άλλα είναι περιττά γλυκό μου Ναταλάκι».

Ναταλία Γερμανού σχόλιο για Ελένη Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά για Ελένη Μενεγάκη