Άσχημα νέα για τη Βίκυ Καγιά - Μαθεύτηκε το πρωί της Παρασκευής (17/12)

Ραγδαίες εξελίξεις με το DWTS

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για τη Βίκυ Καγιά - Μαθεύτηκε το πρωί της Παρασκευής (17/12)

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά καθώς και στη συνέχεια του DWTS. Το χορευτικό show ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

H παραγωγή έχει αποφασίσει να κάνει ορισμένες αλλαγές προκειμένου να προσεγγίσει μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Σε λίγο καιρό για παράδειγμα, αναμένεται να αλλάξει η μέρα προβολής.

Τι αλλάζει με το DWTS και τη Βίκυ Καγιά

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το Star έχει ενεργή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «Dancing with the stars» διάρκειας δύο ετών, δηλαδή και για την επόμενη σεζόν. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα επιλέξει να το επαναφέρει. Πρώτα θα πρέπει να εκτιμηθεί τι πήγε στραβά και οδήγησε το χορευτικό σόου σε μονοψήφιες επιδόσεις και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν μπορεί να «σωθεί».

Κάποιοι στο Star θεωρούν ότι, με πιο αναγνωρίσιμους διαγωνιζόμενους, το «Dancing with the stars» μπορεί να δοκιμαστεί εκ νέου την προσεχή σεζόν ώστε να γίνει απόσβεση του πανάκριβου σκηνικού. Το ρίσκο στην περίπτωση αυτή θεωρείται μεγάλο. Για τον λόγο αυτόν, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές το Star εξετάζει και το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει φέτος οριστικά το «Dancing with the stars» και είτε να συνεχίσει να πληρώνει τα δικαιώματα χωρίς να βγάλει το σόου στον αέρα, είτε να ζητήσει αποδέσμευση από τη συμφωνία από την εταιρεία διανομής του.

Από τον Σασμό πάει στο Dancing with the stars - Θα εμφανιστεί στις 7 Ιανουαρίου

Την βλέπουμε κάθε Δευτέρα έως και Πέμπτη στον Σασμό, όμως στις 7 Ιανουαρίου θα την δούμε να χορεύει στο πλατό του Dancing with the stars. Πρόκειται για μια πρωταγωνίστρια που θα κάνει κριτές και κοινό να... παραμιλάνε!

Ο λόγος για την Δανάη Παππά, που πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και έμεινε κάγκελο όταν έμαθε πως την είπαν τσόκαρο.

Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Breakfast Star, αναφέροντας μάλιστα πως κάνει πυρετώδεις προετοιμασίες έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη και να τους ενθουσιάσει όλους.