Θάνος Τζάνης: «Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα, είμαστε αυθεντικοί»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θάνος Τζάνης: «Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα, είμαστε αυθεντικοί»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN παραχώρησε συνέντευξη ο Θάνος Τζάνης. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα σημερινά πρότυπα, τα ριάλιτι και την σχέση με την γοητευτική σύζυγο του. Δείτε επίσης το νέο του επάγγελμα.

Οι δηλώσεις του Θάνου Τζάνη

«είμαι ταγμένος στο τραγούδι και έχω τόση πολλή δουλειά κάθε μέρα που δεν έχω τον χρόνο να φύγω για κάποιους μήνες σε ριάλιτι και να αφήσω την δουλειά. Μια φορά το έκανα, συμμετείχα σε έναν μουσικό διαγωνισμό.

Σήμερα υπάρχει η τάση να προωθούνται κάποια πρότυπα τα οποία σε λίγους μήνες εξαφανίζονται. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν κοιτάζουμε να δώσουμε βάση στην ουσία. Υπάρχουν πολύ μεγάλοι τραγουδιστές που αυτή τη στιγμή είναι στην αφάνεια γιατί δεν κοιτάζουν να προωθήσουν τους κοιλιακούς τους.

Δεν πρέπει όλοι να γίνουμε μοντέλα επειδή αυτό θέλει η εποχή, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι – μέσα είμαι και εγώ – που δεν δίνουν βάση σε αυτό το πρότυπο που έρχεται από την Αμερική ή την Ευρώπη. Είμαστε αυθεντικοί λαϊκοί τραγουδιστές».

Θάνος Τζάνης για τη Ναταλία Γερμανού - «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν...»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε ο Θάνος Τζάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και στα όσα έγιναν μεταξύ τους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

«Είναι παραπληροφόρηση ότι άφησα το τραγούδι. Όσο ζω θα είμαι τραγουδιστής. Ασχολούμαι με τη γη και το ψάρεμα (δείτε εδώ τη νέα του δουλειά). Είχα βγάλει κάποιες προσωπικές φωτογραφίες στα social και διαδόθηκε, πουλάει ο ανθρώπινος πόνος.

Τραγουδιστής είμαι δεν αλλάζει αυτό. Δεν κάνω come back, δεν σταμάτησα να βγάζω τραγούδια. Βγήκα από ένα μουσικό παιχνίδι που είχε μεγάλη βαρύτητα. Υπερεκτέθηκα στην προσωπική μου ζωή τότε και δεν άρεσε στον κόσμο.

Ποτέ δεν είχα μέτρα και σταθμά. Ό, τι έγινε, έγινε. Δεν κρατάω καμία κακία σε κανέναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.