Idols: Η αποκάλυψη για τον έρωτά της Μαλβίνας Κάραλη με τον Ξαρχάκο

Τα χρόνια στο Αρσάκειο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Idols: Η αποκάλυψη για τον έρωτά της Μαλβίνας Κάραλη  με τον Ξαρχάκο

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το τελευταίο επεισόδιο του Idols όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το βράδυ της Παρασκευής 17/12 είδαμε άλλο ένα αφιέρωμα στο οποίο είχε να κάνει με την Μαλβίνα Κάραλη. Ένα πρόσωπο που έχει αφήσει αναμφίβολα το δικό της στίγμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς ανέτρεξε στα παιδικά χρόνια της Μαλβίνας. Στη Χαλκίδα, όπου τελειώνει το γυμνάσιο και αρχίζει να ρουφάει λαίμαργα τη ζωή. Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν ήταν και η ξαδέρφη της. Από την άλλη, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά.

Οι δηλώσεις για την ζωή της Μαλβίνας Κάραλη

«Κάποια στιγμή έχασα τα ίχνη της. Τα ξαναβρήκα όταν πήγε στο Αρσάκειο και μου έπεσαν τα αυτιά λίγο γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η Μαλβίνα με αυτόν τον χαρακτήρα που είχε, θα μπορούσε να ζήσει σε ένα παρθεναγωγείο της εποχής.

Γιατί ήταν εσώκλειστη. Μέχρι που στο τέλος στο έσκασε γιατί είχε ερωτευτεί τρελά και είχε ερωτευτεί τρελά μια προσωπικότητα της εποχής και όχι μόνο, τον Σταύρο Ξαρχάκο».

Ποια είναι η Μαλβίνα Κάραλη

Η Μαλβίνα Κάραλη (Τερψιθέα Πειραιά, 3 Φεβρουαρίου 1952 - Αθήνα, 7 Ιουνίου 2002), γεννημένη ως Μαρία Σακκά, ήταν Ελληνίδα συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Καταγόταν από τα Ψαρά από τον πατέρα της και από την πλευρά της μητέρας της από την Πύλο.

Η Ψαριανή οικογένεια από γιαγιά της είχε ρίζες από την οικογένεια Λεοντή (από την οποία καταγόταν και ο Ιωάννης Λεοντής, γνωστότερος ως Ιωάννης Βαρβάκης).

Η Μαλβίνα ήταν το πρώτο παιδί από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της. Ο Ψαριανός παππούς της Γιώργης Σακκάς, ήταν ναύαρχος του τότε Βασιλικού Ναυτικού και η μητέρα της δασκάλα, το γένος Ιωάννη Χαρίτου, την οποία γνώρισε ο πατέρας της σε μετάθεσή του από την "Τράπεζα της Ελλάδος" στην Πύλο το 1950. Είχε δυο αδελφούς, τον Γιώργη-Αλκίνοο και τον Γιάννη Σακκά.[εκκρεμεί παραπομπή]

Με το πραγματικό της όνομα (Μαίρη Σακκά) συμμετείχε στις ταινίες «Ορφανή σε ξένα χέρια» (1962) του Ερρίκου Θαλασσινού, «Κατρακύλισμα... στο βούρκο» (1962) του Σπύρου Ζιάγκου και «Ορφανή στους πέντε δρόμους» του Παναγιώτη Κωνσταντίνου.

Απόφοιτη του Αρσακείου ή φοίτησε ένα έτος κατά δήλωση του μεγάλου αδελφού της, ο οποίος σε τηλεοπτική συνέντευξη και σε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα», μας διόρθωσε ανακριβή στοιχεία γύρω από το εν λόγω θέμα.

Εργάστηκε επί χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες όπως η Απογευματινή και η Ελευθεροτυπία και ως αρθρογράφος στα περιοδικά Φαντάζιο, Επίκαιρα, Γυναίκα, Κλικ και 01.