Στο εδώλιο τον προσεχή Φλεβάρη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο εδώλιο τον προσεχή Φλεβάρη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται για τον Στάθη Παναγιωτόπουλος και την συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, μετά την είδηση πως πρώην σύντροφος του τον έχει μηνύσει για διακίνηση προσωπικών δεδομένων της σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Πότε πάει στα δικαστήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Β. Παλαιού και Σπ. Τριάντου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, το πρώην πλέον μέρος των «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον προσεχή Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές. Η τελευταία ήταν φέτος τον Σεπτέμβριο, οπότε και ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε καν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

"Κόλαφος" ο εργοδότης του μετά από την απόφαση να απομακρυνθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό

Να τονίσουμε πως ο ίδιος αποχώρησε τόσο από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όσο και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό «Rock Fm» όπου εδρεύει στη Λεμεσό.

«Η θέση η δικιά μας είναι πως σεβόμαστε τα δικαιώματα του κάθε ανθρώπου και βάσει των δηλώσεων που έχουν βγει στη δημοσιότητα και βάσει της απόφασης του Ράδιο Αρβύλα, όπως αυτοί προχώρησαν στην απομάκρυνση του συγκεκριμένου από την εκπομπή, έτσι και εμείς στο Rock fm στη Λεμεσό αποφασίσαμε να σταματήσουμε την εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου».