Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Επανασύνδεση για παίκτρια του J2US - Τα βρήκε πάλι με τον πρώην της και προδόθηκε από instastories

Δείτε τα εδώ!

Επανασύνδεση για παίκτρια του J2US - Τα βρήκε πάλι με τον πρώην της και προδόθηκε από instastories
News 18.12.2021 15:37
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό πως χώρισε, όμως τελικά αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην σχέση της. Έτσι η παίκτρια του J2US τα βρήκε πάλι με τον πρώην σύντροφο της και μάλιστα, πήγαν ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Αυτό το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου και τον Δημήτρη Κεχαγιάς. Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει επιβεβαιώσει την σχέση τους, ωστόσο, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτού κρυφό καμάρι.

Η εκπομπή Τι λες τώρα, έβγαλε στο φως instastories όπου προδίδουν το ταξίδι του ζευγαριού στην Ρώμη.

Λιόλιου Κεχαγιάς επανασύνδεση

"Δεν ερωτεύτηκα καθόλου στο Big Brother"

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/10) ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Ο πρώην παίκτης του Big Brother 1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους πρώην συμπαίκτες του αλλά και για την εμπειρία του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Σε κάποιες καταστάσεις θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχα προστατευθεί λίγο, γιατί έγιναν κάποια ανάλογα περιστατικά φέτος και δεν στοχοποιήθηκαν όπως στοχοποιήθηκα εγώ. Εγώ πέρυσι βγήκα εθνικός τραμπούκος.

Μου αρέσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο J2US, γιατί όχι; Η Άννα Μαρία που βλέπω εκεί είναι η Άννα Μαρία που ήταν και στο σπίτι. Χίλια μπράβο και στον Χάρη Βαρθακούρη που την ανέχεται γιατί είναι δύσκολος χαρακτήρας.

Με την Κατερίνα Λιόλιου μας είδαν στην Μύκονο και άρχισαν να βγάζουν πράγματα. Οτιδήποτε πεις ή δεν πεις αυτό το πράγμα αναπαράγεται κι εμένα γενικότερα η αναπαραγωγή δεν μου αρέσει.

Δεν ερωτεύτηκα καθόλου στο Big Brother. Γενικότερα φαινόντουσαν κάποια πράγματα που δεν ίσχυαν. Κανένα φλερτ. υποστήριξη μέσα στο σπίτι και δεν το παίρνω πίσω ούτε το αναιρώ. Έκανα το εμβόλιο από ανάγκη, αλλιώς δεν θα το έκανα ποτέ». Δείτε εδώ και την απάντηση της Σοφίας Δανέζη όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοφία Δανέζη: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τον Δημήτρη Κεχαγιά 8 μήνες μετά το Big Brother

Big Brother: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς «άδειασε» τον Γιώργο Τσαλίκη

Share