Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σίσσυ Χρηστίδου υπέρ του Αντώνη Κανάκη: «Το θεωρώ άδικο. Τα αντανακλαστικά του ήταν παραδειγματικά»

«Καμία εκπομπή δεν θα έβγαινε να το κάνει αυτό»

Σίσσυ Χρηστίδου υπέρ του Αντώνη Κανάκη: «Το θεωρώ άδικο. Τα αντανακλαστικά του ήταν παραδειγματικά»
News 18.12.2021 16:33
Από Ίρις Βίλα

Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε το πρωί του Σαββάτου 18/12 μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τις τελευταίες καταγγελίες που έχουν βγει στη φόρα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ενώ δεν δίστασε να υπερασπιστεί δημόσια τον Αντώνη Κανάκη, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε.

Οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο εστιασμός στον Αντώνη Κανάκη αν ήξερε ή δεν ήξερε παρά στον Στάθη. Μου έκανε εντύπωση η ακαριαία αντίδρασή του Αντώνη, πως ενώ είχε γίνει ένα σούσουρο στα social media, πώς ακαριαία πήρε το βήμα της εκπομπής και από τη στιγμή που έμαθε πως αυτό είναι αλήθεια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Κι εμένα με σόκαρε προσωπικά η υπόθεση. Δεν τον ξέρω τον Στάθη. Τον Αντώνη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και το θεωρώ άδικο. Το να ασχολούμαστε με αυτό μου φαίνεται παράλογο. Όχι ο άνθρωπος δεν φαίνεται. Εγώ δεν θα μπορούσα να το υποψιαστώ αυτό.

Εδώ μιλάμε πως υπάρχουν 50 γυναίκες σε αυτά τα βίντεο. Πού είναι αυτές οι 50 γυναίκες; Γιατί ασχολούμαστε με τον Αντώνη. Τα αντανακλαστικά του Αντώνη ήταν παραδειγματικά. Το θέμα έσκασε στα social media λίγο πριν και το βράδυ το εξέθεσε μόνος του. Καμία εκπομπή δεν θα έβγαινε να το κάνει αυτό.

Αν δεν έρθει το ίδιο το θύμα να το πει, δεν μπορεί να το παίξει καμιά εκπομπή από τα social media γιατί είναι μηνύσιμα όλα αυτά. Ο Αντώνης έδωσε όνομα σε όλο αυτό. Κι εγώ ήμουν σίγουρη για πάρα πολλούς ανθρώπους και η ζωή με έμαθε ότι μόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε για τα παιδιά σου.

Θεωρώ ότι ο εστιασμός είναι λάθος. Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε. Μπορεί δίπλα σου άνθρωποι υπεράνω υποψίας να κάνουν πράγματα. Όπως τον έβλεπα στην εκπομπή μου φαινόταν συμπαθέστατος, δεν φαινόταν τίποτα».

Ράδιο Αρβύλα: Προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας οι πρώην στενοί συνεργάτες προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά από τον σάλο που προκάλεσε λόγω των καταγγελιών που βγήκαν στην φόρα και τον "καίνε".

Μάλιστα, μετά από τις τηλεοπτικές «απολογίες» και τη συνεχή προσπάθεια να πείσουν ότι δεν γνώριζαν το παραμικρό οι ίδιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε αγωγή σε βάρος του σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πανικός στον ΑΝΤ1 με τους Ράδιο Αρβύλα - Τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 14/12 μετά την αποχώρηση του Παναγιωτόπουλου

«Τον ξέρω χρόνια τον Αντώνη Κανάκη, αποκλείεται να γνώριζε κάτι και να έκανε την πάπια»

Share