Νίκος Τακλής: Αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Τακλής: Αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ

Μετά από την χθεσινή 17/12 νίκη του Νίκου Τακλή στο Big Brother 2, ο ίδιος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα γκουντ» όπου παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του.

Ο 31χρονος ήταν εκείνος ο οποίος "κέρδισε" τις καρδιές των τηλεθεατών μιας και κατέκτησε την πρωτιά στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ με μεγάλη ευκολία κατακτώντας έτσι το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι δηλώσεις του Νίκου Τακλή

«Στο παιχνίδι ήμουν όχι μόνο για τον εαυτό μου, ήμουν για την οικογένειά μου αλλά και για άλλους ανθρώπους που κατά τη δική μου κρίση θα μπορέσω να βοηθήσω.

Μιας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε θέλω να πω ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο έχει και η Ευδοκία», δηλώνοντας έτσι πως θα μοιραστεί τα χρήματα με την Ευδοκία, ενώ θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

«Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι, δεν ήθελα ποτέ να συζητάω για το έπαθλο. Ήταν κάτι το οποίο ήθελα πρώτα να φτάσω στην τελευταία εβδομάδα και ίσως τότε να έμπαινα σε μια συζήτηση».

Η ηλικία και η καταγωγή του μεγάλου φαβορί

Ο Νίκος Τακλής είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο φαβορί για τον αποψινό (17/12) τελικό του Big Brother 2. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που μπήκε στο παιχνίδι, ο Νίκος κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ηρεμία του και την ικανότητά του να αποφεύγει όλους τους καυγάδες.

Σίγουρα ένα από τα highlights της παραμονής του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ήταν η σχέση του με την Ευδοκία Τσαγκλή, με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε στην διεκδίκηση των 100.000 ευρώ.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Νίκο Τακλή του Big Brother 2

Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας. Τα τελευταία 5 χρόνια, όμως, τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!»

Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σ#ξ για εκείνον είναι σαν το νερό.

Η αποκάλυψη της Άννας Ελευθερίου για τη σχέση της με τον Νίκο Τακλή

«Έτυχε να τον γνωρίσω όταν τελείωσα το προηγούμενο παιχνίδι αλλά τώρα δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αφού δεν τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι. Αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε μια σχέση, αρκετών μηνών. Ο Νίκος τότε δούλευε στην Σαντορίνη και είχαμε μια επικοινωνία όταν είχε έρθει στην Αθήνα για περίπου 6 μήνες.

Μέσα στο σπίτι δεν ειπώθηκε αυτό, όταν μπήκα του είπα “Πως είσαι;” και μου λέει “Νίκος”. Όλη μέρα σκεφτόμουν γιατί γίνεται όλο αυτό, μπορεί να ήθελε να με προστατεύσει».