Αφροδίτη Λιάντου: «Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν...»

«Με άγχωναν συγκεκριμένες σκηνές και το έβλεπα βήμα – βήμα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αφροδίτη Λιάντου: «Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν...»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/12 η Αφροδίτη Λιάντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα». Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε για την εμπειρία της στον χώρο της υποκριτικής καθώς την φετινή σεζόν την βλέπουμε στην σειρά «Η γη της ελιάς».

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λιάντου

«Ήξερα από μικρή ότι θα φύγω για την Αγγλία, γιατί δεν μπορούσα να σπουδάσω εδώ αυτό που ήθελα. Η μαμά μου το είχε δεδομένο. Με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε: “Θα κάνουμε μια νέα σειρά και θέλω να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο”».

«Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν θα είχα πάρει το ρόλο. Με άγχωναν συγκεκριμένες σκηνές και το έβλεπα βήμα – βήμα».

«Για να κλαίω στην Γη της Ελιάς έκανα εξάσκηση! Σκεφτόμουν κάτι άσχημο για να τα καταφέρω»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/9) η Αφροδίτη Λιάντου, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην νέα σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια μίλησε τόσο για τις σπουδές της και την απόφαση να συμμετέχει στην σειρά όσο και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα γυρίσματα.

«Οι σπουδές μου είναι μουσική, τραγούδι και σύνθεση. Από 12 χρονών έκανα στο Λονδίνο musical theatre μέχρι και τα 18 μου. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ μόνο με την υποκριτική. Μου άρεσε αλλά σε συνδυασμό με το τραγούδι. Πλέον μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει αυτό που ζω στη Γη της Ελιάς. Είναι πολύ δημιουργικό. Κάθε μέρα έχω κάτι καινούριο να καταφέρω. Αν έχω ευκαιρίες μετά τη σειρά θα ήθελα να το συνεχίσω».

Στη ζωή γελάω πάρα πολύ. Για να κλαίω στη σειρά έκανα εξάσκηση. Σκεφτόμουν στα πρώτα γυρίσματα κάτι πολύ άσχημο για να το καταφέρω. Πλέον μου είναι πιο εύκολο ή αν μου είναι δύσκολο βάζω γλυκερίνη. Τα λόγια μου δεν τα μάθαινα εύκολα αλλά σιγά σιγά έχω συνηθίσει. Έχουμε μάθει τον τρόπο γραφής της κυρίας Βάνας Δημητρίου, κάποια πράγματα τα λέμε και συχνά και μου έχουν μείνει.

Πολλά έχουν αλλάξει. Δεν έχω χρόνο ούτε για να βγω. Γυρίζω σπίτι από τα γυρίσματα και κοιμάμαι. Κάνουμε γυρίσματα στην Κύπρο, κάθε μέρα 12 ώρες». Δείτε εδώ και ποιος είναι ο πατέρας της.