Αλλαγές στο Love It εν όψη Survivor 5 - Η Μαλέσκου έκανε πρόταση σε πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια

Ψάχνουν νέα πρόσωπα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλλαγές στο Love It εν όψη Survivor 5 - Η Μαλέσκου έκανε πρόταση σε πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του Survivor 5 και δεν είναι μόνο ο Ατζούν που βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες, αλλά και η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια σύμφωνα με την εφημερίδα Real news, έχει έρθει σε επικοινωνία με πρώην παίκτες για να βρεθούν στο πλατό του Love It.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αναζητεί πρώην παίκτες του Survivor με σκοπό να γίνουν σχολιαστές του νέου κύκλου που θα είναι σίγουρα ανατρεπτικός. Η εκπομπή θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια λόγω του ριάλιτι και για αυτό θέλει πρόσωπα που θα κάνουν αποκαλύψεις, αλλά και θα ξέρουν πως να σχολιάσουν τα θέματα που θα βγάζει το παιχνίδι.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια που δέχτηκε πρόταση από την Μαλέσκου για το Love It

Όπως γράφει η εφημερίδα, σχετική πρόταση να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ έγινε και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Οι μαχητές και οι διάσημοι του Survivor

Τις τελευταίες συζητήσεις και οριστικές έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους παίκτες που πρόκειται να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο και να πέσουν στους στίβους μάχης του Survivor 5. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει μέσα στα Χριστούγεννα και πρόκειται για ακόμη μια χρονιά να μας κρατάει συντροφιά τα βράδια.

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Τούρκο παραγωγό να επιλέγει τους παίκτες που του κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον, με σκοπό να ετοιμάσουν τα απολύτως απαραίτητα και να πετάξουν για την Δομινικανή αυτοκρατορία.

Τα δυο πρόσωπα λοιπόν που σίγουρα θα συζητηθούν πολύ, είναι ο ένας άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να φωνάζει από την χαρά του, αλλά και η κοπέλα που έκανε πως λιποθύμησε.

Μερικά από τα ονόματα των Μαχητών είναι: Χρήστος Γκικουριάς, Σπύρος Μαρτίκας, Μαριάννα – Χριστίνα Λουμπρανού Τσαγκλή, Γιάννης Χατζής, Σοφία Αναστασία Αβραμάκη, Γιάννης Αεράκης, Ευστρατία Χατζηιωάννου, Αναστασία Χριστοδούλου

Δείτε εδώ και τους διάσημους.