«Το ανδρικό φύλο πρέπει να...» - Εκνευρίστηκε ο Συρίγος με την δήλωση της Μπακοδήμου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το ανδρικό φύλο πρέπει να...» - Εκνευρίστηκε ο Συρίγος με την δήλωση της Μπακοδήμου

Εκνευρίστηκε ο Νίκος Συρίγος με μια δήλωση που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, μιλώντας για τις γυναικοκτονίες, αλλά και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο και την πρώην σύντροφό του.

«Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας – ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο. Δηλαδή σκοτώνουν γυναίκες, κακοποιούν διαφορετικά, ανεβάζει ο άλλος βίντεο για να δείξει ότι είναι ο γ@@@» σχολίασε .

«Πρέπει να εκπαιδευτεί το αντρικό φύλο. Δεν υπάρχει σεβασμός και δεν υπάρχει ενσυναίσθηση. Δηλαδή, να νοιαστείς για τον άλλο. Αυτό που κάνεις, μπορεί τον άλλον να τον πληγώσει πάρα πολύ και να μην έχεις και όφελος. Γιατί δεν ήταν εκδικητικό το τελευταίο. Ήταν του κομπλεξικού» είπε στη συνέχεια για τον Παναγιωτόπουλου.

Τα συγκεκριμένα ζητήματα τα έχει συζητήσει με τους δύο γιους της. «Τους είπα “να σας πω; Αν βγει ένα βίντεο που είναι μία γυναίκα, εκτίθεται περισσότερο από έναν άντρα; Οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στο να στιγματιστούν; Νομίζω ότι εκεί είναι η πηγή. Όταν η γυναίκα χαίρεται το σεξ είναι κακής ποιότητας, ενώ για τον άντρα… αριστείο».

Για αυτό το λόγο ο Συρίγος εκνευρίστηκε με την Μπακοδήμου

«Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο», αυτή ήταν η δήλωση που έκανε τον Συρίγο να αντιδράσει.

«Επειδή η γενίκευση είναι η μεγαλύτερη μορφή φασισμού, το ότι πρέπει να πάμε όλοι οι άντρες σε ψυχολόγο, δεν είναι θέμα αντρών και γυναικών. Δεν είναι όλοι οι άντρες γουρούνια, μην το γενικεύουμε. Είναι εγκληματικό να το γενικεύουμε, δεν είναι μια μάχη μεταξύ αντρών και γυναικών.

Είπε ότι όλοι οι άντρες πρέπει να πάτε σε ένα ψυχολόγο. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό, δεν μπορώ να το δεχτώ. Να προσέχουμε όσοι έχουμε δημόσιο λόγο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Και οι άντρες έχουμε τις ευαισθησίες. Υπάρχουν άντρες που προστατεύουν τις γυναίκες, προστατεύουν τους αδύναμους αυτής της πλάσης. Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, είναι εγκληματικό από κάθε άποψη».