Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την ανακοίνωση πως βγήκε θετικός στον κορωνοϊό - «Σε δύο ημέρες θα...»

«Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Βέρτης: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την ανακοίνωση πως βγήκε θετικός στον κορωνοϊό - «Σε δύο ημέρες θα...»

Πριν από 24 ώρες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται να μην πραγματοποιηθούν.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο ιός τον πρόλαβε, δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου.

Η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.

Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.

Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!

Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!».

Νίκος Βέρτης - Ανάρτηση

Πένθος για τον Νίκο Βέρτη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη απώλεια που είχε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έχασε την αγαπημένη του ξαδέρφη από τον ιό, η οποία μάλιστα δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ο Νίκος Βέρτης έκανε την αποκάλυψη αυτή με αφορμή τη συζήτηση που υπάρχει γύρω από τον εμβολιασμό και ξεκαθάρισε πως πρέπει όλοι να ακούσουμε τους γιατρούς και να προστατευτούμε από τον ιό. Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής είχε κλείσει καθώς δεν τηρούνταν ορισμένα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”.

Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;», είπε χαρακτηριστικά.

Νίκος Βέρτης κορωνοϊός