Νίκος Κοκλώνης: «Θλίψη νιώθω που σοκαριστικά περιστατικά σαν του Παναγιωτόπουλου μένουν κουκουλωμένα»

«Το ψυχολογικό αποτύπωμα που αφήνει είναι τεράστιο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: «Θλίψη νιώθω που σοκαριστικά περιστατικά σαν του Παναγιωτόπουλου μένουν κουκουλωμένα»

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί με τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς στην επιφάνεια βγήκε η καταγγελία της πρώην συντρόφου του όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Με αφορμή το συγκεκριμένα, γεγονός ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφέρει την δική του άποψη. Έτσι, δημοσίευσε τρία μηνύματα στο Twitter και εξέφρασε τη θλίψη του για τα περιστατικά που συμβαίνουν εδώ και χρόνια.

Οι αναρτήσεις του Νίκου Κοκλώνη

«Θλίψη νιώθω – και τρόμο μαζί- που σοκαριστικά περιστατικά σαν του Στάθη Παναγιωτόπουλου μένουν κουκουλωμένα, στην αφάνεια για χρόνια, μέχρι ένας άνθρωπος να σπάσει τη σιωπή και η αλήθεια να λάμψει», έγραψε αρχικά και συνέχισε:

«Ανάμεσα στις επιπτώσεις και οι τάσεις αυτοκτονίας. Ας μην ξεχνάμε την περίπτωση της Λίνας Κοεμτζή, η οποία το 2016 αυτοκτόνησε, διότι δεν άντεχε τη διαπόμπευση που είχε προέλθει από φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, οι οποίες διοχετεύτηκαν στο διαδίκτυο».

«Η κοινοποίηση ιδιωτικού σεξουαλικού υλικού έχει ως στόχο να προκαλέσει τη διαπόμπευση ενός ατόμου ή να ικανοποιήσει τη διαστροφή του θύτη. Το ψυχολογικό αποτύπωμα που αφήνει είναι τεράστιο. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ψυχολογικές επιπτώσεις είναι παρόμοιες με αυτές του βιασμού».

Νίκος Κοκλώνης - Ανάρτηση στο Twitter

Έφυγε ξαφνικά από την Ελλάδα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μαζί με τη σύζυγό του

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου τον κατήγγειλε και δημόσια για την διαρροή σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, προσωπικού τους βίντεο και φωτογραφιών. Από την ημέρα εκείνη, έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις που έχουν σοκάρει τους πάντες.

Πολλοί λοιπόν περίμεναν πως ο παρουσιαστής μετά το σάλο θα ταξίδευε στην Αλόννησο που είναι το προσωπικό του ησυχαστήριο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και το δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τη σύζυγό του και ταξίδεψε στο Μεξικό. Οι πληροφορίες τον θέλουν ευδιάθετο αλλά δεν συνομίλησε με άλλους συνταξιδιώτες ή με το προσωπικό του αεροδρομίου.