Αθηνά New York: Η απάντηση στην ανάρτηση του Αλέξη Παππά - «Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας»

«Επιτέλους έχω τον άντρα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά New York: Η απάντηση στην ανάρτηση του Αλέξη Παππά - «Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας»

Η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor 2 αναδείχθηκε η Αθηνά New York η οποία κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά καθώς ο ίδιος ανάμεσα σε 25 κοπέλες, επέλεξε εκείνην για να της δώσει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Μάλιστα, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον τελικό του ριάλιτι ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε και πάλι στα social media καθώς έκανε την πρώτη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα.

Έτσι, η Αθηνά New York αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Αλέξη Παππά, κάνοντας μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό της.

Η ανάρτηση της Αθηνάς New York

Ανάρτηση Αθηνάς New York

13.420 ευρώ κοστίζει το δαχτυλίδι που θα δώσει ο Παππάς στη νικήτρια - Δείτε το εδώ!

Ο τελικός του Bachelor 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ 17/12 και μιας και το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει ήδη ποια είναι η νικήτρια είπαμε να... το πάμε ένα βήμα παρακάτω!

Μπορεί την πρώτη σεζόν ο εργένης να είχε χαρακτηριστεί από πολλούς τσιγγούνης αφού οι τιμές των κοσμημάτων που έκανε δώρο στα κορίτσια είχαν διαρρεύσει και ήταν κάτι περισσότερο από χαμηλές (δείτε εδώ πόσο κόστιζε το κολιέ που έδωσε στη νικήτρια, το είχε πάρει από Αλί εξπρές) φέτος όμως, κάθε άλλο παρά τσιφούτη δεν μπορεί να πει κάποιος την παραγωγή και τον Αλέξη Παππά!

Στο trailer φάνηκε ελάχιστα το μονόπετρο που έδωσε ο Αλέξης στη νικήτρια αλλά και το κουτάκι που αναγράφει την επωνυμία του κοσμηματοπωλείου από το οποίο και το αγόρασε! Δεν θέλαμε και πολύ λοιπόν...

Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση το επίσημο site του κοσμηματοπωλείου εντοπίσαμε το δαχτυλίδι. Είναι 18 καρατίων και κοστίζει 13,420 ευρώ.

The Bachelor 2 δαχτυλίδι νικήτριας