Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ο Φίλιππος Τσαγκρίδης - Έφαγε χαβιάρι κι όχι μόνο

Δείτε φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ο Φίλιππος Τσαγκρίδης - Έφαγε χαβιάρι κι όχι μόνο

Η Μεγάλη Βρετάννια είναι το πιο πολυτελές ξενοδοχείο του 1874 στο ιστορικό κέντρο της πόλης και βρίσκεται σε απόσταση 1 χλμ. από την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, ενώ απέχει 2 χλμ. από τον Ναό του Ολυμπίου Διός.

Τα πολυτελή, εκλεπτυσμένα δωμάτια με θέα στην αυλή έχουν μαρμάρινα μπάνια, μίνι μπαρ, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και δωρεάν Wi-Fi. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον έπιπλα-αντίκες, ξεχωριστούς χώρους καθιστικού, DVD player και 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ. Προσφέρεται υπηρεσία δωματίου.

Λειτουργούν 3 εστιατόρια, στα οποία περιλαμβάνεται ένα κομψό εστιατόριο/μπαρ στην ταράτσα με θέα στην Ακρόπολη, καθώς και 4 μπαρ και ένα καλαίσθητο μπαρ για καπνιστές πούρων. Σε ένα από αυτά δείπνησε την Κυριακή 19/12 το βράδυ ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Μπορεί ο χωρισμός τους να μετρά λίγους μήνες αλλά φημολογείται πως ο Φίλιππος έχει προχωρήσει την ζωή του με μια 25χρονη τραγουδίστρια. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν μαζί της το βράδυ της Κυριακής αλλά ξέρουμε ότι το δείπνο ήταν πλουσιοπάροχο καθώς ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες από τα πιάτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Οι αναρτήσεις του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Τσαγκρίδης

Τσαγκρίδης Καινούργιου χωρισμός

Τσαγκρίδης Μεγάλη Βρεταννία

Η πραγματική εικόνα της Καινούργιου μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ο φακός του YOU τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα πριν από λίγα Σάββατα στην περιοχή του Αμαρουσίου, σε μια επίσκεψη που έκανε στον κορυφαίο φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ Χρήστο Καρβουνίδη, για την αποθεραπεία του ποδιού της μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου περιοδικό YOU