The Voice: Ποια είναι η 16χρονη Άννα Αργυρού που κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο και το αυτοκίνητο

Όσα δεν γνωρίζαμε για την νεαρή τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice: Ποια είναι η 16χρονη Άννα Αργυρού που κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο και το αυτοκίνητο

To βράδυ της Κυριακής 19/12 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Voice. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στη δεύτερη φάση πέρασαν οι Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Με αποτέλεσμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός να βγαίνει εκτός.

Μετά και τη δεύτερη εμφάνιση των τεσσάρων παικτών, το κοινό ψήφισε ξανά και το αποτέλεσμα ήταν για ακόμη μια φορά ανατρεπτικό αφού στην τελική δυάδα βρέθηκαν οι δυο παίκτες του Σάκη Ρουβά, με τον σταρ να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής από τους υπόλοιπους κριτές.

Οι δυο φιναλίστ, Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού τραγούδησαν για τρίτη και τελευταία φορά στη σκηνή του The Voice, ωστόσο το κοινό είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο και από την τελική ψηφοφορία η 16χρονη Άννα Αργυρού ήταν εκείνη που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια και κέρδισε το "χρυσό" δισκογραφικό συμβόλαιο από τη MINOS EMI Universal και ένα αυτοκίνητο.

Λίγα λόγια για την 16χρονη Άννα Αργυρού που κέρδισε το The Voice

H Άννα Αργυρού είναι 16 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου, όμως η μουσική ήταν πάντα το μεγάλο της πάθος. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για 4 χρόνια και παίζει πιάνο και κιθάρα. Μάλιστα, γράφει και τα δικά της τραγούδια. Το Instagram της είναι annaargyrouu.