Ξανθιά, γαλανομάτα: Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πρώην σύντροφος του αδερφού της

Λίγοι το πήραν χαμπάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά, γαλανομάτα: Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πρώην σύντροφος του αδερφού της

Μιας και πλησιάζει και επίσημα η περίοδος των γιορτών, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Παρασκευής 17/12 θέλησε να συμβουλέψει τις αγαπημένες της τηλεθεάτριες πως θα κάνουν το τέλειο μακιγιάζ προκειμένου να λάμψουν. Στο πλατό της "Ελένης” στο Mega βρέθηκε προκειμένου να δώσει tips και να μιλήσει για τις τάσεις στο μακιγιάζ η... πρώην του αδερφού της, του Θοδωρή Μισόκαλου!

Η γνωστή influencer που παλαιότερα είχε ασχοληθεί και με το τραγούδι διεκδικώντας μάλιστα και την εκπροσώπηση της χώρας μας το 2012 με το τραγούδι "Baby I'm Yours”, διατηρούσε την περασμένη δεκαετία δεσμό με τον μικρότερο αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο (δείτε εδώ ακόμα μια πρώην του, πολύ γνωστή στον χώρο της showbiz). Οι δύο γυναίκες διατηρούν ακόμα και σήμερα πολύ καλές και φιλικές σχέσεις και παρά το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τη σχέση των δύο νεαρών, η Ελένη Μενεγάκη χαίρεται ιδιαίτερα κάθε φορά που την συναντά.

Ο λόγος για την Δώρα Κατσικογιάννη.

Η πρώην σύντροφος του αδερφού της Ελένης Μενεγάκη

Το love story τους

Οι δυο τους ήρθαν κοντά γύρω στο 2010 όπου ξεκίνησε και η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η Δώρα ασχολείται κι αυτή με τα νομικά, όπως και ο Θοδωρής.

μισοκαλος κατσικογιαννη

Γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα κι ο έρωτας τους κεραυνοβόλησε! Διατηρούσαν δεσμό για αρκετά χρόνια μέχρι που χώρισαν κι εκείνη προχώρησε παρακάτω βρίσκοντας τον έρωτα στα μάτια του αδερφού της Μαριέττα Χρουσαλά αυτή την φορά.

Σήμερα, η Δώρα είναι ερωτευμένη αλλά μέχρι στιγμής κρατά την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.