Πλάκα Κάνεις: Πρόσωπα "φωτιά" στην παρουσίαση του show του ALPHA

Τα προόριζαν για άλλο show αλλά κατέληξαν εκεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πλάκα Κάνεις: Πρόσωπα

Το Πλάκα Κάνεις το γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Δημήτρη Βλάχο και τον Σάββα Πούμπουρα. Φέτος, το ψυχαγωγικό show επιστρέφει, αυτή τη φορά στον ALPHA και όλα δείχνουν πως "κλείδωσαν" τα ονόματα των παρουσιαστών.

Όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, οι παρουσιαστές του show θα είναι δύο, ωστόσο αυτή τη φορά ο σταθμός επέλεξε έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Τα πρόσωπα που θα παρουσιάσουν το Πλάκα Κάνεις στον ALPHA

Σύμφωνα λοιπόν με το τελευταίο ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει, το κανάλι φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Τσαλίκη, τον οποίο μάλιστα διεκδίκησαν πολλές εκπομπές, ενώ το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό του δε θα είναι άλλο από την Κατερίνα Ζαρίφη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα δύο αυτά ονόματα είχαν ακουστεί έντονα και για την παρουσίαση του Total Blackout, ωστόσο ο σταθμός κατέληξε αλλού (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του).

Το ριάλιτι που ακούγεται ότι θα αναλάβει ο Γιώργος Τσαλίκης πέρα από το Πλάκα Κάνεις

Όπως έχει γίνει γνωστό το STAR ετοιμάζεται για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν καθώς έχει ποντάρει για τα καλά στο νέο τηλεπαιχνίδι «Cash or trash» όπου σε πολλές χώρες του εξωτερικού σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, τόνισαν πως έχουν ήδη ξεκινήσει και τα δοκιμαστικά για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Ο λόγος για τρείς άνδρες οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι οι επικρατέστεροι.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος είναι Γιώργος Τσαλίκης. Ο δεύτερος είναι ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος πέρασε και εκείνος από δοκιμαστικό για το νέο παιχνίδι. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κίμωνας Φραγκάκης είναι επίσης ένα πρόσωπο που αρέσει πολύ στο Star.