Τζέιμς Καφετζής: «Το Survivor είναι σαν να ξύπνησα και να ήταν ένα όνειρο»

Όλα όσα ανέφερε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τζέιμς Καφετζής: «Το Survivor είναι σαν να ξύπνησα και να ήταν ένα όνειρο»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στα παρασκήνισ του J2US, ανάμεσα στα άτομα που μίλησαν ήταν και ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος παρά το γεγονός ότι η σχέση του με το τραγούδι δεν είναι και η καλύτερη, έφτασε στον ημιτελικό μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να ανφερθεί και για το Survivor 5.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή

«Βάσει φωνής δεν θα έπρεπε να έχω φτάσει στον ημιτελικό». Το Survivor είναι σαν να ξύπνησα και να ήταν ένα όνειρο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ότι ήμουν εκεί κάποτε. Ήμουν πέντε μήνες εκεί, αλλά δεν το νιώθω τώρα αυτό, όταν ήμουν εκεί το ένιωθα ότι ήμουν πέντε χρόνια».

"Το Survivor 5 δεν θα πάει καθόλου καλά" - Απίστευτο "άδειασμα" από τον Τζέιμς Καφετζή στον αέρα του ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος μάλιστα υπήρξε αρκετά αιχμηρός στις δηλώσεις του, όσον αφορά τον νέο κύκλο του Survivor, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Καφετζή για το Survivor 5

«Είδα το τρέιλερ αλλά δεν νοστάλγησα καθόλου. Δεν θα ξαναπήγαινα. Στο All Star με πολύ καλές απολαβές μπορεί να πήγαινα. Με έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα ότι γίνεται χαμός στα κάστινγκ.

Με πήρε και ένας άλλος από το Tik Tok και του είπα “κοίτα, λογικά δεν θα πάει καλά γιατί εσύ θέλεις την έξτρα αναγνωρισιμότητα. Δεν θα πάει τόσο καλά όσο το περσινό και είναι και λογικό οπότε σκέψου το έτσι. Το χειρότερο είναι να πας να ταλαιπωρείσαι και να μην το βλέπεις κανείς”.

Ο Ασημακόπουλος με έλεγε φώκια.