Στιγμές ευτυχίας για τον Ηλία Βρεττό και την Αναστασία Δεληγιάννη - Το ρομαντικό ταξίδι στην Ελβετία

Αχώριστοι λίγο πριν τις γιορτές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Ηλία Βρεττό και την Αναστασία Δεληγιάννη - Το ρομαντικό ταξίδι στην Ελβετία

Ο Ηλίας Βρεττός και η αγαπημένη του σύντροφος, Αναστασία Δεληγιάννη βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν 3 χρόνια και η σχέση τους φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, αποφάσισαν να απολαύσουν τις μέρες πριν από τις γιορτές και έτσι πραγματοποίησαν ένα υπέροχο ταξίδι στην Ελβετία.

Και οι δύο μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι τους, ενώ οι φήμες τους θέλουν να ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη

"Είμαστε στον δρόμο" - Έτοιμος να παντρευτεί ο Ηλίας Βρεττός

Στο Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε πριν από μερικές μέρες, ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος παραχώρησε και μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Νίκο Μουτσινά.

«Μου έγινε πρόταση προχτές. Δεν θα πάω, δεν μπορώ να πάω. Οι επαγγελματικές δραστηριότητές μου ευτυχώς είναι πολλές. Δεν σνομπάρω καθόλου τα χρήματα. Μετά από 13-14 χρόνια στη δουλειά έχω μάθει να μη βάζω πάνω από όλα τα λεφτά. Επανήλθα λοιπόν στο live clubbing. Είμαι τόσο σακατεμένος και έχω τόσα σίδερα μέσα μου που δεν ξέρω αν θα άντεχα τα αγωνίσματα κάθε μέρα.

Το DWTS ήταν από τα πιο κουραστικά πράγματα που έχω κάνει, το J2US από τα πιο χαρούμενα».

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τον ρώτησε πότε θα παντρευτεί, μιας και είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς, είπε: «Είμαστε στον δρόμο, είμαστε στο μονοπάτι και το περπατάμε. Τις προσέχω τις λέξεις μου, περπατάμε δεν τρέχουμε».