Μαυροντυμένος με σκυμμένο το κεφάλι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την σημερινή εικόνα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυροντυμένος με σκυμμένο το κεφάλι - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την σημερινή εικόνα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μετά το τέλος του στην Υγειά μας ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ηθοποιός και θασάρχης, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών κι εκεί που δουλεύει ασταμάτητα επτά μέρες την εβδομάδα στο θέατρο και στην τηλεόραση, τώρα ζει απομονωμένος στο σπίτι το στα νότια προάστια και στο πατρικό του στη Νάξο.

Τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει φροντίσει να ανακαινίσει το πατρικό του σπίτι, ματετρέποντάς το σε ησυχαστήριό του. Έτσι, λοιπόν, στη Νάξο περνάει τις περισσότερες ημέρες κάνοντας βόλτες με το σκάφος του (δείτε το εδώ). Ο ίδιος συχνά επιλέγει να επισκέπτεται πιο απομακρυσμένες παραλίες, απολαμβάνοντας μ' αυτό τον τρόπο την απόλυτη ηρεμία.

Πολλές φορές μάλιστα επισκεπτόταν και τις εκκλησίες αλλά και τα μοναστήρια του νησιού ανάβοντας κεράκια μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Πριν από λίγες ημέρες φαίνεται πως επέστρεψε στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε να κάνει βόλτες στα μαγαζιά σκεπτικός και μόνος.

Πώς είναι σήμερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος Σπύρος

Παπαδόπουλος Σπύρος στην υγειά μας

Παπαδόπουλος Σπύρος αποκλειστικές φωτογραφίες youweekly.gr

Μετά από 10 χρόνια χώρισε

Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου αποφάσισαν όχι μόνο να χωρίσουν αλλά να το κρατήσουν και κρυφό για αρκετό καιρό σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στις αρχές του 2010 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θεατρικό έργο «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός Αναρχικού» και έκτοτε ήταν αχώριστοι, επιλέγοντας ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στην έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Όπως είναι γνωστό, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Σπύρος Παπαδόπουλος χωρισμός

Ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου για τη Real Life, θέλει Παπαδόπουλο και Κοτσαηλίδου να έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο, με το φιλικό τους περιβάλλον να κάνει λόγο για «τριβή του χρόνου στη σχέση τους».

Όπως γράφτηκε, πάντως, η απόφαση του τέλους ήταν κοινή με τους δυο τους να προχωρούν μπροστά έχοντας πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.