Πολύχρωμο και νεανικό - Φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά στα Βόρεια Προάστια

Είναι πολύ εντυπωσιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύχρωμο και νεανικό - Φωτογραφίες από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά στα Βόρεια Προάστια

Ο Νίκος Μουτσινάς όταν είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τους φίλους του ή στο σπίτι με τα 3 κατοικίδια του. Έχει διακοσμήσει έτσι την οικία του στα Βόρεια Προάστια, ώστε να είναι η προσωπική του "φωλιά" στην οποία θα χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα.

Έτσι είναι διακοσμημένο το σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Το μπαλκόνι του έχει φυτά και διακοσμητικά, ενώ υπάρχει μια κούνια σαν φωλιά στην οποία κάθεται και χαλαρώνει με τα κατοικίδια ζώα του που τόσο πολύ αγαπά.

Ωστόσο, περισσότερες εικόνες μας έχει δείξει από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού του. Το σαλόνι του έχει ως επί το πλείστον γήινα χρώματα και μια... θεατρικότητα. Τα έπιπλά του περιέχουν μοντέρνα και vintage στοιχεία, ενώ συναντά κανείς διάφορα είδη φωτιστικών.

Να σημειωθεί πως τώρα που η εκπομπή του έχει σταματήσει, ο Νίκος Μουτσινάς έχει περισσότερο χρόνο για να περάσει στο όμορφο σπίτι του.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να θέλει μνα κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα φωτογραφήθηκε υποδυόμενος παλιές cover stars της Vogue Greece, στο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα Καθημερινή και μίλησε ανοιχτά για την υιοθεσία.

Στην συζήτηση που είχε με την Χριστίνα Πολίτη, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στους λόγους που θέλει να αποκτήσει παιδί, ενώ ξέσπασε για τα όσα έχουν γραφτεί, ειδικά μετά το φημολογούμενο σύμφωνο συμβίωσης με την Μαίρη Συνατσάκη.

«Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του», είπε.

«Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», ανέφερε στη συνέχεια.