Γιάννης Πλούταρχος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να αλλάξει το επίθετό του

«Είχα 17 επίθετα να επιλέξω...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Πλούταρχος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να αλλάξει το επίθετό του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Cosmoradio951 και στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου. Ο πασίγνωστος τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να αλλάξει το καλλιτεχνικό του επίθετο από Κακοσαίος σε Πλούταρχος.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός διάσημος που για χάρη της καριέρας του άλλαξε το επίθετό του.

Ο λόγος που ο Γιάννης Πλούταρχος επέλεξε το επίθετο «Πλούταρχος»

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό παραγωγό ότι είχε ανάμεσα σε 17 διαφορετικά επίθετα να διαλέξει και ότι η αντίδρασή του στο άκουσμά τους ήταν το κριτήριο της επιλογής του. Συγκεκριμένα είπε: «Είχα 17 επίθετα για να διαλέξω. Αβυσσινός, Γεωργίου, Λειβαδάς, Πλούταρχος κ.α. Διάλεξα το Πλούταρχος γιατί ήταν το μόνο που μου έμεινε από τη λίστα. Κράτησα και την πρώτη αντίδραση. Έβαλα τα γέλια. Λέω στον παραγωγό μου “καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε τώρα όλους τους φιλοσόφους και τους ιστορικούς;”»

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον γιο του, Κωστή: «Αυτός που θα τους ξετινάξει όλους-εννοώ τα αδέρφια του-είναι ο Κωστής μου. Είναι 10 στα 11. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί με φοβερή αντίληψη. Φαντάσου ότι αν θα πω ένα τραγούδι, μόνο σε έναν θα πάω να μου πει τη γνώμη μου και αυτός είναι ο Κωστής», ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μπαμπάς και γιος τραγουδούν μαζί - Ασύλληπτη ομοιότητα στις φωνές τους

Λίγο μετά το ντουέτο του Γιάννη Πλούταρχου με την κόρη του, Αναστασία, σειρά έχει και ο γιος του, Γιώργος, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει ήδη μερικά δικά του τραγούδια.

Οι δύο άντρες μάλιστα θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και ένα απόσπασμα από τις πρόβες της συναυλίας που πραγματοποίησαν στο Κατράκειο Θέατρο την Τετάρτη 14 Ιουλίου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τόσο το ταλέντο τους όσο και την ομοιότητα που έχουν οι φωνές τους.

Αρχικά, ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε ένα απόσπασμα από το “Aχ κορίτσι μου” και στη συνέχεια ο Γιώργος Κακοσαίος ένα απόσπασμα από το δικό του τραγούδι ” Η μια”, ενώ το βίντεο κλείνει ο ίδιος με το υπόλοιπο ρεφρέν του “Αχ κορίτσι μου”.