Ελένη Μενεγάκη: Αποθέωσε τον Σάκη Ρουβά μετά το τέλος του The Voice - «Δεν υπάρχει ηλικία γι' αυτόν τον άνθρωπο»

«Α ρε Σάκη, φτου, φτου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποθέωσε τον Σάκη Ρουβά μετά το τέλος του The Voice - «Δεν υπάρχει ηλικία γι' αυτόν τον άνθρωπο»

Με αφορμή τον μεγάλο τελικό του The Voice όπου προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19/12, σχολίασαν στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Δευτέρας 20/12 καθώς τους κέντρισε το ενδιαφέρον το ντουέτο που πραγματοποίησαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε πως απόλαυσε αρκετά το βίντεο που είδε ενώ από την άλλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φτου, φτου, φτου, δεν υπάρχει ηλικία γι αυτόν τον άνθρωπο, δεν υπάρχει τίποτα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα τραγούδι που έβγαλε σήμερα. Α ρε Σάκη, Σάκη, Σάκη».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Η ατάκα στο The Voice που "πρόδωσε" τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5

Ο μεγάλος τελικός του The Voice πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) και λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή (δείτε εδώ ποιος είναι), ο Σάκης Ρουβάς με μία ατάκα του "πρόδωσε" τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5.

Το όνομα του Απόστολου Ρουβά ακούγεται εδώ και καιρό για την ομάδα των Διάσημων, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είναι οριστική.

Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά στο The Voice για την συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5

«Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνικο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, να δω και το αδελφάκι μου», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Μόλις τον άκουσε ο Γιώργος Λιανός έτρεξε να το "μαζέψει", λέγοντας: «Το ‘σκασε, το ‘σκασε», με τον τραγουδιστή να απαντά: «Δεν είπα τίποτα».