Αρετή: Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση απαντά ο δικηγόρος στην καταγγελία της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αρετή: Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση απαντά ο δικηγόρος στην καταγγελία της

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστή άλλη μια καταγγελία για έναν γνωστό δικηγόρο καθώς η 22χρονη Αρετή ισχυρίζεται πως την αποπλάνησε.

Μάλιστα, ο ίδιος καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε φυλάκιση δύο ετών και τεσσάρων μηνών για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ωστόσο ο δικηγόρος σήμερα απάντησε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι δηλώσεις της 22χρονης Αρετής

Από την άλλη η Αρετή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πρώτη φορά άκουσα τις δηλώσεις του κατηγορουμένου και ανατρίχιασα. Δε μπορώ να ακούω άλλο τη φωνή του».

Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο! Eισχώρησε με βία μέσα μου»

Μετά την καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έχει σοκάρει όλη την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο, ακόμη μια έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Open Weekend, αυτή την φορά κατά ηθοποιού.

Γυναίκα, αποκάλυψε πως έζησε μαζί του μια εφιαλτική νύχτα στις 5/12 και η περιγραφή της, τους σόκαρε όλους.

«Ξημερώματα Κυριακής 5/12 τέλειωσα τη δουλειά μου και πήγα σε ένα πάρτι στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί γνώρισα τον… μέσω ενός κοινού γνωστού μας. Ενώ στην αρχή ξεκίνησε με ένα φλερτ με φιλιά και χορό με κοινή συναίνεση, σύντομα εξελίχθηκε σε έναν εφιάλτη.

Άρχισε να γίνεται παρεμβατικός και βίαιος. Καθώς χορεύαμε με έπιασε κεφαλοκλείδωμα, κόλλησε από πίσω μου, προσποιούμενος σεξουαλική πράξη. Στη συνέχεια αφού με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο, άρχισα να πανικοβάλλομαι με αποτέλεσμα να θέλω να φύγω.

Εκείνος με ακολούθησε και με άρπαξε από το χέρι, τραβώντας με στην τουαλέτα σε μια που είχε αδειάσει. Του είπα ότι δεν θέλω να μπω και εκείνη τη στιγμή έγινε βίαιος. Τον παρακαλούσα να με αφήσει και δεν με άφηνε. Με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε στον τοίχο, με χαστούκισε ξανά και προσπάθησε να με φιλήσει.

Συνέχισα να αντιστέκομαι και τότε με γύρισε με το πρόσωπο κολλημένο στον τοίχο. Με το ένα χέρι με είχε κινητοποιήσει και το άλλο το είχε βάλει μέσα στο εσώρουχό μου, εισχωρώντας με βία μέσα μου. Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι θα μου σκίσει το παντελόνι και θα με… μπροστά στον κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος αλλά, παρ’ όλα αυτά τον προστατεύει και ο περίγυρός του» ήταν η καταγγελία.