Δημήτρης Σκουλός: Η ανάρτηση με την σύζυγό του, Τζέλα και το τρυφερό φιλί

"Έπεσε" το instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός: Η ανάρτηση με την σύζυγό του, Τζέλα και το τρυφερό φιλί

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές τόσο από τα επαγγελματικά του καθήκοντα ως φωτογράφος, όσο και από τις προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι, λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 όπου θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του STAR, ο ίδιος θέλησε να δημοσιεύσει δυο τρυφερές φωτογραφίες με την αγαπημένη του σύζυγο. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «You put a smile on my face #tzelaramou».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού

Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του - «Θα σ’αγαπώ μέχρι...»

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Δημήτρη Σκουλό, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια της η γυναίκα του, Τζέλα. Φυσικά, ο ίδιος της ευχήθηκε και δημόσια.

Ο γνωστός φωτογράφος και η γυναίκα του ζουν τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας μιας και πριν λίγο καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός, λοιπόν, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας παράλληλα και μια ερωτική εξομολόγηση.

Στην λεζάντα σημείωσε: “Σήμερα έχει γενέθλια το μωρό μου, η γυναίκα μου, η σύντροφος μου, η φίλη μου, η μάνα μας. Θα σ’αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος”.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού για τα γενέθλια της γυναίκας του

Δημήτρης Σκουλός ανάρτηση για την γυναίκα του