Πάνω από δύο μέτρα και γεμάτο στολίδια - Φαντασμαγορικό το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Εβελίνας Νικόλιζα

Φτάνει το ταβάνι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνω από δύο μέτρα και γεμάτο στολίδια - Φαντασμαγορικό το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Εβελίνας Νικόλιζα

Χαμό έχει προκαλέσει η Εβελίνα Νικόλιζα, με τις απίστευτες εμφανίσεις που σημειώνει κάθε Σάββατο στο J2US, μαζί με τον Νίκο Μπάρκουλη.

Η γνωστή τραγουδίστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της.

Αυτή τη φορά, η Εβελίνα θέλησε να μοιραστεί το μοντέρνο σαλόνι του σπιτιού της, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο φαίνεται τεράστιο και γεμάτο στολίδια.

«Και ερωτώ. Υπάρχει πιο ωραιο πράγμα σε ολάκερη την πλάση από το χουχουλιαζεις στον καναπέ σου με το στολισμένο δέντρο, την κουβερτούλα, τα ποπκόρν σου, μια ωραία ταινία και το ζεστό άρωμα Glade Apple Cosy Cider; Και απαντώ μόνη μου☺️

ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.- ????????❤️ Έτσι ακριβώς είναι οι πιο χαρούμενες στιγμές μου! Εσάς τι σας δίνει μικρές στιγμές χαράς μέσα στη μέρα; Μπείτε στο @eaudemaisongr γράψτε την απάντησή σας σε σχόλιο στο post του διαγωνισμού και μπειτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά αρώματα Glade Winter Limited Edition!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νικόλιζα

Λίγα λόγια για την ταλαντούχα Εβελίνα Νικόλιζα και την ζωή της

H Εβελίνα Νικόλιζα έχει ηλικία 33 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1988.
Στα οκτώ της χρόνια έγινε μέλος της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου όπου έμεινε για περίπου πέντε χρόνια.Οι γονείς της είναι οι: Μπέσσυ Αργυράκη και Λευτέρης Νικόλιζας.Λίγο πριν κλείσει τα έντεκα δάνεισε τη φωνή της σε χαρακτήρες της Disney.

Το 2005 έλαβε μέρος σε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού στην Τουρκία όπου διακρίθηκε με το βραβείο ερμηνείας.
Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει marketing και δημοσιές σχέσεις αλλά σύντομα την κέρδισε η υποκριτική με αποτέλεσμα να φοιτήσει για τρία χρόνια στη δραματική σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.