Τον πέτυχε στο Κολωνάκι πήγε να του μιλήσει και την... έδιωχνε: Συνάντηση με απρόοπτα για Καινούργιου - Τσαγκρίδη!

Τετ α τετ λίγο καιρό μετά τον χωρισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον πέτυχε στο Κολωνάκι πήγε να του μιλήσει και την... έδιωχνε: Συνάντηση με απρόοπτα για Καινούργιου - Τσαγκρίδη!

Σύμφωνα με σημερινό 21/12 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής που έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες, συναντήθηκαν σε πολύ γνωστό και πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου πριν από λίγες ημέρες και άνθρωποι που ήταν μπροστά στην τυχαία αυτή συνάντηση λένε ότι το βασικό συναίσθημα που επικράτησε σε αυτήν ήταν αμηχανία.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έτρωγε με την παρέα του σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου όταν μπήκε σε αυτό η Κατερίνα Καινούργιου με την δική της παρέα.

Η παρουσιάστρια είδε αμέσως τον πρώην αγαπημένο της και πριν ακόμη η παρέα της καθίσει στο δικό τους τραπέζι κατευθύνθηκε προς την μεριά του.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης "την έδιωξε" διακριτικά

Οι δυο πρώην χαιρετήθηκαν αμήχανα και σε πολύ ψυχρό κλίμα, όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες στο περιοδικό ciao, ενώ ο εφοπλιστής έδειξε φανερά την αδιαφορία του στην πρώην αγαπημένη του.

Καινούργιου - Τσαγκρίδης
Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους

Αντάλλαξαν ένα τυπικό χαιρετισμό και ενώ η παρουσιάστρια προσπάθησε να ανοίξει κουβέντα ο εφοπλιστής δεν απαντούσε καν σε όσα τον ρωτούσε ή του έλεγε. Σε όσους ήταν παρόντες φάνηκε σαν η Κατερίνα Καινούργιου να ήθελε να κάτσει στην παρέα του εφοπλιστή κα να προσπαθεί να τον κάνει να την προσκαλέσει να καθίσει μαζί του.

Κάτι, που όμως όχι μόνο δεν έγινε αλλά εκείνος έδειξε αν όχι ενοχλημένος, παντελώς αδιάφορος για εκείνη. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ ψυχρό και αμήχανο και την αμηχανία αυτή ένοιωσαν και οι υπόλοιποι στην παρέα τόσο του Φίλιππου όσο και της Κατερίνας.

Μετά από λίγη ώρα και καθώς η κατάσταση γινόταν όλο και πιο άβολη, η Κατερίνα χαιρέτησε και πάλι τον Φίλιππο και την παρέα του και κατευθύνθηκε προς την παρέα της. Όσοι την είδαν το υπόλοιπο της βραδιάς λένε ότι ήταν εμφανώς μελαγχολική αν και έβαλε τα δυνατά της να δείχνει χαρούμενη...