Survivor 5: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή την αποχώρησή του από την Ελλάδα λίγο πριν "πετάξει" για τον Άγιο Δομίνικο καθώς και οι ετοιμασίες για το Survivor 5 είναι πυρετώδεις για την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι, εκτός από τους παίκτες αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο και ο Γιώργος Λιανός. Όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός πρόκειται να είναι μεγάλος μιας και οι παίκτες φαίνονται πολλά υποσχόμενοι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Το casting φέτος το βλέπω πολύ ενδιαφέρον. Αλλά εξαρτάται πώς θα εκφραστούν στο νησί. Τους συμβουλεύω να αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Έχω ένα καλό συναίσθημα για το φετινό Survivor».

Η ατάκα του Ρουβά στο The Voice και τον Λιανό που "πρόδωσε" τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5

Ο μεγάλος τελικός του The Voice πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) και λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, ο Σάκης Ρουβάς με μία ατάκα του "πρόδωσε" τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5.

Το όνομα του Απόστολου Ρουβά ακούγεται εδώ και καιρό για την ομάδα των Διάσημων, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είναι οριστική.

«Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνικο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, να δω και το αδελφάκι μου», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Μόλις τον άκουσε ο Γιώργος Λιανός έτρεξε να το "μαζέψει", λέγοντας: «Το ‘σκασε, το ‘σκασε», με τον τραγουδιστή να απαντά: «Δεν είπα τίποτα».