GNTM 4: "Με τον Ντίνο είμαστε μαζί..." - Η Κυβέλη χώρισε και το αποκάλυψε στις πρώτες της δηλώσεις

«Απέδειξα και στον εαυτό μου τι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4:

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Κυβέλη, μετά τον τελικό του GΝΤΜ 4 όπου κέρδισε όλα τα δώρα του ριάλιτι (δείτε τα εδώ). Αρχικά, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νικητή, το νεαρό μοντέλο μίλησε στις κάμερες φανερά συγκινημένο.

«Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω! Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!» ανέφερε.

Ενώ, αποκάλυψε και για πρώτη φορά πως βρίσκεται σε σχέση με τον Ντίνο!

Η εμφάνιση της Κυβέλη στην εκπομπή του STAR

Μια ημέρα αργότερα, η Κυβέλη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast star, όπου μίλησε για τα όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και τα συναισθήματα της μετά την νίκη της.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είμαι σε λίγο ζεν φάση γιατί είναι εκεί που φτάνεις στο σημείο που λες “εντάξει”. Μετά δεν σταμάτησα να κλαίω, δεν ξέρω τι με έπιασε. Από τη χαρά μου, την περηφάνια μου» παραδέχτηκε και συνέχισε «Παρόλο που δείχνω ότι έχω αυτοπεποίθηση, κρατώ μικρό καλάθι γενικά. Ήμουν στο 90% για μένα».

«Νιώθω ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100%, ότι με προετοίμαζα τόσο καιρό αλλά εν τέλει… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει… Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να αγκαλιάσω τον coach. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήρθα κατευθείαν εδώ» εξομολογήθηκε.

«Πέρασαν όλα πάρα πολύ γρήγορα, που μετά ακούστηκε το μπαμ από τους καπνούς και απλά τα ξέχασα όλα. Έπαθα ένα τεράστιο σοκ, ξεκίνησα να βλέπω μπροστά μου αστεράκια, καμπανάκια, καρδούλες, τον coach να πέφτει πάνω μου και να αγκαλιαζόμαστε. Αναγνωρίζω τι γίνεται και δεν γίνεται, απλά σε μία κατάσταση έκστασης τους αγαπάς όλους».

«Αργότερα, ένας ένας περνούσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια αλλά δεν με ένοιαζε τόσο, αλλά δεν το είχα τόσο πολύ ανάγκη, όσο μία αγκαλιά από τον Ντίνο και την Όλγα. Δεν μιλήσαμε ποτέ με τον Θάνο και τον Στυλιανό. Ο Κωνσταντίνος μου είπε συγχαρητήρια» συνέχισε, αναφερόμενη στους συμπαίκτες της.