Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές στον αέρα του ALPHA στον σύζυγό της - «Να πω...»

Στιγμές ευτυχίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές στον αέρα του ALPHA στον σύζυγό της - «Να πω...»

Σήμερα 21/12 στην έναρξη της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Θεμιστοκλή Σοφό, για την ονομαστική του εορτή. Μπορεί να του τα είπε και από κοντά, ωστόσο, «εκμεταλλεύτηκε» και τη θέση της, όπως είπε, και να του ευχηθεί και δημόσια.

«Να πω χρόνια πολλά στον δικό μου Θεμιστοκλή, τον Θέμη μου, τον άντρα μου» είπε με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη της, ενώ θέλησαν να του ευχηθούν και οι συνεργάτες της.

Οι ευχές της Τσιμτσιλή στον Σοφό

Λίγο αργότερα έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από έξοδο τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Οι ευχές στον αέρα του ALPHA στον σύζυγό της

Η αποχώρηση από το Happy Day την οποία ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μια ανακοίνωση που προκάλεσε έκπληξη στους τηλεθεατές έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής 17/12. Συνεργάτης της αποχωρεί από την εκπομπή μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος καθημερινά μετέφερε όλες τις μεγάλες ειδήσεις του Hollywood μέσω skype. Ο παρουσιαστής αποχωρεί από τον ALPHA και θα μετακομίσει σε άλλο κανάλι. Επίσης, ετοιμάζει ένα project το οποίο θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες.

«Σήμερα που ολοκληρώνεται το Bachelor - δείτε ποια θα είναι η νικήτρια -, δυστυχώς ολοκληρώνεται και η δική μας συνεργασία. Θέλω να πω ότι εγώ με τον Γιώργο γνωρίζομαι πολλά χρόνια. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Και όταν του πρωτοτηλεφώνησα τρία χρόνια πριν για να κάνουμε αυτή τη σύνδεση, με εμπιστεύτηκε. Και στην αρχή το έκανε για κάποιους μήνες χωρίς να έχει καμία απαίτηση. Απλά για να υποστηρίξει εμένα και την εκπομπή.

Έχει ένα project που θα τρέξει από το Λος Άντζελες που θα προβληθεί από άλλο σταθμό. Σου είπα εκεί που πας να πεις ότι θες να έχεις επικοινωνία και με το Happy Day. Σε στηρίζουμε, σε αγαπάμε, σε ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερες στην εκπομπή και είμαι σίγουρη πως οι δρόμοι μας θα διασταυρώνονται» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.