The Voice: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Αργυρού μετά τη νίκη της

Ξετρελαμένη με τη νίκη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Αργυρού μετά τη νίκη της

Το The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) και η Άννα Αργυρού, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, αναδείχθηκε νικήτρια. Η ίδια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που τη στήριξε.

«Ήταν τιμή μου που τραγούδησα αυτά τα τραγούδια. Δεν περίμενα καθόλου να είμαι η νικήτρια. Είχα μια ιδέα πως θα μπορούσα. Αυτό που έχουμε όλοι μας. Αλλά ήταν όλοι τόσο φωνάρες. Ειδικά φέτος δεν υπήρχε κακή φωνή. Το σκεφτόμουν πολύ για να πάω στην ομάδα του Σάκη.

Είχα πάει με τη σκέψη πως θα βγω στη σκηνή, θα τραγουδήσω και όποιος με τραβήξει πιο πολύ, εκεί θα πάω. Και με τον Μουζουράκη το σκεφτόμουν. Στην τελική διάλεξα τον Σάκη. Και η Έλενα μου άρεσε. Ο Κωνσταντίνος ήταν κλεισμένος και δε μπορούσα και να ήθελα. Στην τελική επέλεξα τον Σάκη και με βοήθησε πάρα πολύ», είπε στη χθεσινή (20/12) συνέντευξή της στο Love it.

Η ανάρτηση της Άννας Αργυρού για τη νίκη της στο The Voice

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν με τις ψήφους τους και με βοήθησαν να ζήσω τόσο υπέροχες στιγμές σε αυτό το μοναδικό ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η νεαρή τραγουδίστρια.

Ποια είναι η 16χρονη Άννα Αργυρού που κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο και το αυτοκίνητο

H Άννα Αργυρού είναι 16 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου, όμως η μουσική ήταν πάντα το μεγάλο της πάθος. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για 4 χρόνια και παίζει πιάνο και κιθάρα. Μάλιστα, γράφει και τα δικά της τραγούδια. Το Instagram της είναι annaargyrouu.