Δεκάδες σχόλια κάτω από την χθεσινή ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες σχόλια κάτω από την χθεσινή ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Μαρίνα Πατούλη χθες Δευτέρα 20/12. Η Πρόεδρος της Unesco προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών, αλλά και των γυναικών που το έχουν ανάγκη.

Έτσι λοιπόν, βρέθηκε στην εορταστική φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι γυναίκες του Συλλόγου Ιωνίδες η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με νοητική στέρηση.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

««Τολμώ κ μπορώ»!Όλες μας είμαστε δυνατές να τολμάμε κ πετυχαίνουμε τους στόχους μας γιατί μπορούμε!!!Αυτο είναι το μήνυμα που με τον πιο εύστοχο τρόπο μετέδωσαν οι γυναίκες του Συλλόγου Ιωνίδες στην εορταστική φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν!!!Ευχαριστω την Πρόεδρο κ Αντιπρόεδρο των Ιωνίδων,κ.Σισσυ Κατσούδα κ Χριστίνα Λαμπίρη για την φιλόξενη κ θερμή πρόσκληση κ υποδοχή που μου επεφύλασσαν στην υπέροχη λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με νοητική στέρηση. Καλές γιορτές με αγάπη για τις γυναίκες κ τα παιδιά !!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά από λίγα λεπτά οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν, γράφοντας "μπράβο" και "συγχαρητήρια".

Επιχειρηματίας, χωρισμένος με παιδί - Αυτός είναι ο νέος άντρας στην ζωή της Μαρίνας Πατούλη

Η Πέμπτη 16/12 ξεκίνησε με πολλές αποκαλύψεις! Μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, αποκαλύφθηκε πως το όνομα της κυρίας Μαρίνας Πατούλη συζητιέται πολύ τον τελευταίο καιρό στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, συνοδευόμενο με αυτό του κύριου Βλάση Χολέβα.

Όπως ανέφερε η ίδια η παρουσιάστρια, φέρεται να υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσά τους.

Σε δηλώσεις του ίδιου του σχεδιαστή μόδας που έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής, δήλωσε πως η Μαρίνα είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και στην συνέχεια, σε δηλώσεις της η κυρία Πατούλη ανέφερε πως... οι δυο τους βρίσκονται πολύ συχνά γιατί ετοιμάζουν κάτι επαγγελματικό αλλά... δεν έμεινε βέβαια μόνο εκεί!

Η Μαρίνα Πατούλη τον αποκάλεσε τον πιο γοητευτικό άντρα...