«Αλήθεια; Με δουλεύεις;» - Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Η επική ατάκα του Ουγγαρέζου που την άφησε άφωνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αλήθεια; Με δουλεύεις;» - Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Οι εκπλήξεις δε σταματάνε να έρχονται για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία στη σημερινή (21/12) εκπομπή της, αφού αποκάλυψε το ταξίδι που πήγε με τον Ματέο Παντζόπουλο, έπαθε σοκ με μία αποκάλυψη που της έκανε στον αέρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της, της είπε πως είχε υποσχεθεί να εμφανιστεί με το εσώρουχο, αν κατάφερναν να φτάσουν τα 500 μηνύματα στον ραδιομαραθώνιο που έκανε στον σταθμό που δουλεύει, κάτι που έγινε όντως.

«Το χειρότερο έγινε! Μαζεύτηκε κόσμος… Ένιωσα ο Mick Jagger…. Για το βρακί του Ουγγαρέζου καλά ήρθαμε;», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην ατάκα του Ουγγαρέζου

«Αλήθεια; Με δουλεύεις; Βγήκες με το εσώρουχο έξω; Λες αλήθεια;», είπε η παρουσιάστρια σοκαρισμένη, ενώ όπως ήταν επόμενο, ξέσπασε στα γέλια με την σπαρταριστή ιστορία του καλού της συνεργάτη, ο οποίος κάθε φορά βρίσκει τον τρόπο να την κάνει να γελά με τις ατάκες και τις διηγήσεις του.

Το 2022 δεν θα την βρει στο Mega - Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr από τις 30 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου η "Ελένη" δεν θα μεταδοθεί, ενώ στη θέση της θα δούμε κλασικές ελληνικές ταινίες αρχικά, ενώ την πρώτη εβδομάδα του 2022 στη θέση της θα μεταδοθεί σε επανάληψη η σειρά "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα".

Ο λόγος;

Φυσικά οι διακοπές των εορτών! Η Ελένη Μενεγάκη φέτος θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ALPHA μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου... Μετά ξεκούραση, όπως και τα περισσότερα προγράμματα (βλέπε Άγριες Μέλισσες).