Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αποκάλυψη του γυναικολόγου για την μπλούζα του με τις ατάκες παιδεραστή

«Αν δεν της βγάλεις του είπα θα....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αποκάλυψη του γυναικολόγου για την μπλούζα του με τις ατάκες παιδεραστή

Ολοένα και μεγαλύτερο χαμό προκαλεί μέρα με την μέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και όχι στο Μεξικό, όπως φημολογούνταν.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα μια φωτογραφία του κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στην οποία ο παρουσιαστής βρίσκεται σε νυχτερινό κέντρο στη Βέροια και φαίνεται να φοράει μια μπλούζα με ατάκες ενός γνωστού παιδεραστή.

Οι αποκαλύψεις του γυναικολόγου για τον Παναγιωτόπουλο

Τότε, ένας γυναικολόγος του ζήτησε να βγάλει το επίμαχο μπλουζάκι και δεν το έκανε και έτσι είχε καλέσει το 100. Ο γιατρός μίλησε στην εκπομπή t-live το απόγευμα της Τρίτης (21/12) και είπε χαρακτηριστικά:

«Έτυχε να είμαι στο νυχτερινό μαγαζί, εκείνο το βράδυ με ενόχλησε αυτό το μπλουζάκι που έγραφε, του ζήτησα να το αφαιρέσει , με ειρωνεύτηκαν στην αρχή, όταν όμως κάλεσα την αστυνομία έτρεχαν από πίσω μου, με παρακαλούσαν να διακόψω αυτή την ενέργειά μου. Εκεί μέσα στο μαγαζί ήταν γεμάτο από νεολαία, εκεί μέσα ήταν πάρα πολλά παιδιά που εγώ έχω φέρει στον κόσμο, είμαι γυναικολόγος στο επάγγελμα αισθανόμουν μια ευθύνη και έπρεπε να αντιδράσω. Εγώ εκείνη τη στιγμή έκανα κάτι πολύ αυτονόητο.

Βγήκε μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος με παρακαλούσε να μη διαταράξω τη βραδιά,το καταλαβαίνω τους έφερε στο μαγαζί για ένα πρόγραμμα, έλεγαν ανέκδοτα στο κοινό που ήταν ολόγυρά τους έτρεξε και αυτός έξω αναγκάστηκε γιατί δεν είχε άλλη μπλούζα μαζί του να φορέσει την μπλούζα αλλιώς από την ανάποδη πλευρά.

Μπροστά σε όλο το κοινό ζήτησα να βγάλει τη μπλούζα. Αν δεν της βγάλεις του είπα θα φωνάξω τον Εισαγγελέα. Ειρωνικά μου απαντούσε, γελούσε όταν είδε ότι ήμουν αποφασισμένος και βγήκα και έξω και κάλεσα την αστυνομία, σοβαρεύτηκε και αυτός. Η αστυνομία μου είπε ότι δεν μπορούσαν να φωνάξουν για κάτι τέτοιο, τον Εισαγγελέα», κατέληξε.

Έκτακτες αποφάσεις για το Ράδιο Αρβύλα - Τα πάνω κάτω μετά την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου

Η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα έχει φέρει ένα κύμα εξελίξεων για την ψυχαγωγική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, η οποία προς το παρόν βρίσκεται εκτός αέρα λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η εκπομπή θα επιστρέψει μετά τις γιορτές, και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου, ενώ το Βινύλιο θα βγει ξανά στον αέρα στις 14 του μήνα.

Ενώ μέχρι στιγμής είχε αποφασιστεί πως θα βρεθεί αντικαταστάτης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τελικά ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επέλεξαν να μην βρουν τέταρτο για την παρέα τους αλλά να μείνουν 3.

Έτσι θα αλλάξει η διάταξη στο πλατό και θα γυριστεί νέο τρέιλερ, από το οποίο θα λείπει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ήδη άλλωστε το κανάλι έχει ξεκινήσει να εξαφανίζει από παντού τον παρουσιαστή μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε.