Είναι επίσημα ζευγάρι - Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ευδοκίας με τον Νίκο μετά το Big Brother 2

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι επίσημα ζευγάρι - Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ευδοκίας με τον Νίκο μετά το Big Brother 2

Νικητής του φετινού Big Brother αναδείχθηκε ο Νίκος Τακλής, ο οποίος κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως κατέκτησε και την καρδιά της Ευδοκίας.

Ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν μερικές μέρες στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την νίη του στο παιχνίδι του Μεγάλου Αδερφού: «Στο παιχνίδι ήμουν όχι μόνο για τον εαυτό μου, ήμουν για την οικογένειά μου αλλά και για άλλους ανθρώπους που κατά τη δική μου κρίση θα μπορέσω να βοηθήσω. Μιας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε θέλω να πω ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο έχει και η Ευδοκία».

Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού, χωρίς όμως να επιβεβαιώσουν ότι είναι μαζί. Ωστόσο, φαίνεται πια πως είναι επίσημα ζευγάρι.

Μάλιστα, η Ευδοκία δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον Νίκο, όπου φαίνονται πανευτυχείς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Love you».

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ευδοκίας με τον Νίκο μετά το Big Brother 2

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ευδοκίας με τον Νίκο μετά το Big Brother 2

Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Τακλή στον τόπο καταγωγής του - Στο πλευρό του η Ευδοκία

Ο Νίκος Τακλής είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother 2 και έτσι, πριν από μερικές ώρες αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί με την αγαπημένη του, Ευδοκία, στον τόπο καταγωγής του, τα Βέρβενα Αρκαδίας, όπως είδαμε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) στο Love it.

Ο Νίκος έχει ήδη ξεκαθαρίσει πώς έχει σκοπό να αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε από το παιχνίδι και έτσι, όταν έφτασε στο χωριό του ο κόσμος τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες.