«Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να...» - Η Μιμή Ντενίση ξεκαθάρισε για το περιστατικό με Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο

«Ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να...» - Η Μιμή Ντενίση ξεκαθάρισε για το περιστατικό με Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο

Χαμό έχει όπως φαίνεται προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) η Μιμή Ντενίση στο Στούνιο 4, καθώς "αρπάχτηκε" με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η κουβέντα τους κυμάνθηκε στα πλαίσια του χιούμορ και της φιλίας τους και πως ποτέ δεν θα τους προσέβαλε.

Η ανάρτηση της Ντενίση για Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλο

«Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις και εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, και ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω.

Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νάνσυ και Θανάση σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπή», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Δε θα δεχόμασταν μη εμβολιασμένους ηθοποιούς» - Απασφάλισε η Μιμή Ντενίση

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ταινία που πρωταγωνιστεί, στα δημοσιεύματα που αφορούν την κόρη της, αλλά και στο κομμάτι του εμβολιασμού των συναδέλφων της.

«Είναι μια ανοησία πως η κόρη μου ήταν παραγωγός στην ταινία. Δε ξέρω από πού βγήκε. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Τι παραγωγός να ήταν η Μαριτίνα; Η Μαριτίνα είναι φοιτήτρια και σπουδάζει business. Ήταν στο ενδυματολογικό τμήμα και επειδή ακριβώς οι σπουδές της είναι πάνω σε αυτό, έκανε τιμολόγια και καταγραφές. Δεν την κάνει παραγωγό της ταινίας.

Εμείς δεν έχουμε ηθοποιό που δεν είναι εμβολιασμένος. Εδώ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Όλοι είμαστε εμβολιασμένοι. Δε θα δεχόμασταν μη εμβολιασμένους ηθοποιούς και τεχνικούς. Όπως και οι θεατές, εμείς τι είμαστε; Θα βάζουμε τους θεατές να εμβολιάζονται και εμείς θα κάνουμε ο καθένας ό,τι θέλει;».