Σκάνδαλο στον ΑΝΤ1 - Κανάκης και Παναγιωτόπουλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Προσπαθούσαν να τους χωρίσουν για να μην ξεφύγει η κατάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο στον ΑΝΤ1 - Κανάκης και Παναγιωτόπουλος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Κι ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προσπαθεί να κρυφτεί από τις κάμερες (δείτε εδώ το σκηνικό με τους δημοσιογράφους του ALPHA), όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας που αφορούν το όνομά του.

Η τελευταία μάλιστα, που κυκλοφορεί παντού εδώ και λίγες ώρες, τον θέλει μπλεγμένο σε καυγά με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του (πρώην βέβαια πια) Αντώνη Κανάκη.

Τι συνέβη μεταξύ Κανάκη και Παναγιωτόπουλο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα SPIRTO, ο Αντώνης Κανάκης ήταν απολύτως σύμφωνος με την ενέργεια του ΑΝΤ1 ενώ κι εκείνος ανακοίνωσε στους συνεργάτες του το τέλος του Στάθη από τους Ράδιο Αρβύλα.

Βέβαια μέχρι να γίνουν όλα αυτά, μεσολάβησε το επεισόδιο εκείνης της ημέρας. Ο Παναγιωτόπουλος πήγε κανονικά για δουλειά. Μόνο που είδε την πόρτα κλειστή και τον Αντώνη Κανάκη μαινόμενο.

Ο αρχηγός των Αρβύλα ήταν εκτός εαυτού και ωρυόταν προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τις πράξεις του για τις οποίες όλη η υπόλοιπη ομάδα δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη (μάλιστα δήλωσε τη στήριξή της στο θύμα προσφέροντας όποια βοήθεια θέλει η άτυχη γυναίκα).

Όπως λένε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κράτησε κρυφή τη δικαστική κόντρα του και οι Ράδιο Αρβύλα βρέθηκαν (και βρίσκονται ακόμη) στο στόχαστρο αρκετών, καθώς δόθηκε λαβή να γίνουν πολλά σχόλια εις βάρους τους.

Μάλιστα, παραλίγο η κατάσταση να ξεφύγει, αλλά ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς μπήκαν μπροστά για να αποφευχθούν τα χειρότερο.

Ο Παναγιωτόπουλος έφυγε και η καριέρα του στους Ράδιο Αρβύλα έλαβε τέλος.

Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Ένα βήμα πριν την σύλληψη

Ακόμα μια νέα καταγγελία βγήκε στο φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το απόγευμα της Τρίτης (21/12).

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας βρέθηκε καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για την 28χρονη η οποία μόλις είδε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο πριν από μερικές ώρες και ετοιμάζει καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την σύλληψη.

«Τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μας, έκλαιγε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήθελε, μέχρι που κάποια στιγμή μου είπε πως είχε και εκείνη σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και έπεσε θύμα του, μιας και ενημερώθηκε πως στο διαδίκτυο υπάρχουν δύο βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές αλλά και φωτογραφικό υλικό.

Το τραγικό της ιστορίας είναι πως αυτή η κοπέλα προέρχεται από το στενό φιλικό του περιβάλλον. Είναι μια γυναίκα 28 ετών, δεν γνώριζε για τα βίντεο, χθες πληροφορήθηκε πρώτη φορά. Όποια κοπέλα είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο, πλέον θα υποπτεύεται ότι μπορεί να έχει μπει στο διαδίκτυο», κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.