«Είναι ένας άνθρωπος με πολύ...» - Το σχόλιο της Βίκυς Κάγια για την επίμαχη δήλωση του Άγγελου Μπράτη

Αναφορικά με τις γυναίκες που ψωνίζουν από καλάθια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ένας άνθρωπος με πολύ...» - Το σχόλιο της Βίκυς Κάγια για την επίμαχη δήλωση του Άγγελου Μπράτη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (22/12) η Βίκυ Καγιά. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ατυχή δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από καλάθια.

Ταυτόχρονα, η ίδια μίλησε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Dancing with the Stars ενώ αποκάλυψε ότι θα χορέψει την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Jason Ροδίτη.

Το σχόλιο της Καγιά για την επίμαχη δήλωση του Μπράτη

«Έλα μωρέ ο Άγγελος! Κοίταξε να δεις είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια έχει ένα χιούμορ, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν είναι μέσα στον χώρο της μόδας. Είναι μια λογική και μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε κιόλας μεταξύ μας.

Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, ο κόσμος που δεν ξέρει αυτή τη λογική να μη ξέρει τι θέλει να πει. Αλλά νομίζω πλάκα έκανε. Επειδή ξέρω το χιούμορ του και λέμε τέτοια περίεργα, νομίζω έκανε πλάκα.

Είναι άδικο να συγκρίνουν εμένα με την Ισμήνη. Πήγε στο GNTM να κάνει τη δουλειά της όχι να γεμίσει τη δική μου θέση. Το παρακολουθούσα όταν μπορούσα και είχα χρόνο.Για να βγάλω κάτι από τη ζωή μου, ό,τι και αν είναι αυτό άνθρωπος, κατάσταση, εκπομπή, επαγγελματική πορεία, επαγγελματικός δρόμος δυσκολεύομαι πολύ. Έχω και την κολίτιδα, πρήζομαι ξεπρήζομαι. Πονάει η κοιλιά μου, πονάει η πλάτη μου, έχω ψυχοσωματικά. Άπαξ το βγάλω από μέσα μου δεν με ξαναβλέπεις.

Χαίρομαι πάρα πολύ στο DWTS. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ χορό. Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα χορέψω και εγώ με τον Jason. Όλα μας απασχολούν και πρέπει να μας απασχολούν.

Δεν αφήνω τα νούμερα να με καταβάλλουν γιατί είναι μια συνθήκη ο χορός που δεν περνάει από εμένα. Είναι αποφάσεις που παίρνουν άλλοι και για εμένα και για την εκπομπή. Πέρα από το να κάνω πολύ σωστά τη δουλειά μου και να μπαίνω στο πλατό σαν να κάνει 50% τηλεθέαση, να περνάμε ωραία, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα νούμερα της τηλεθέασης. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν αξίζει το project. Δεν σημαίνει ότι δεν περνάμε καλά. Υπάρχει μια διάθεση για δεύτερη σεζόν» κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

Ραγδαίες αλλαγές στην εκπομπή της Βίκυς Καγιά - Αλά GNTM το Shopping Star

Ραγδαίες είναι οι αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα σεζόν στο Shopping Star, που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία η Βίκυ Καγιά, ενώ στον σχολιασμό Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Το παιχνίδι μόδας προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 21 Νοεμβρίου του 2016. Είχε ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, το 2017, τον Απρίλιο του 2018 για τρίτη σεζόν, ενώ την άνοιξη του 2019 η εκπομπή ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν.

Αρχικά, το Shopping Star σημείωνε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, έχοντας, ωστόσο, ανοδική πορεία στη συνέχεια. Το Μάρτιο του 2017, σημείωσε στις κατηγορίες γυναίκες 15 – 44 με ποσοστό 26,7% ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 15 – 44 ήταν 20,2%. Σχετικά με την απρόσμενη επιτυχία και την επικράτεια έναντι ανταγωνιστικών προγραμμάτων, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει ότι δεν έχει σημασία αυτό και δεν εστιάζει στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς κάνει αυτό που της αρέσει.

Ραγδαίες αλλαγές στην εκπομπή της Βίκυς Καγιά Shopping Star

Μπορεί το παιχνίδι να πηγαίνει ακόμη καλά, ωστόσο, οι ιθύνοντες θέλουν να το ανανεώσουν με σκοπό να μην το βαρεθεί το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το 7 Μέρες TV, από τη νέα σεζόν το Shopping Star θα ακολουθεί την ήδη επιτυχημένη συνταγή του «GNTM», βάζοντας στο παιχνίδι και άντρες διαγωνιζόμενους!

Ακόμη, βέβαια, παραμένει ερωτηματικό το αν άντρες και γυναίκες θα διαγωνίζονται μεταξύ τους σε μεικτές ομάδες ή αν κάθε εβδομάδα η Βίκυ Καγιά θα ανακοινώνει δύο θέματα, ένα γυναικείο και ένα αντρικό. Όπως και να έχει πάντως, μυριζόμαστε περισσότερη ίντριγκα, βιτριολικά σχόλια και γέλιο, τα οποία βέβαια ήδη υπάρχουν αφού έχουμε πολλές γυναίκα να έχουν τσακωθεί.