«Φέρε μου άλλη παρουσιάστρια! Θέλω να φύγω» - Χαμός στον αέρα του MEGA με Παπαδοπούλου και Μενεγάκη

«Τα ίδια με ρώτησες και την προηγούμενη φορά και γίναμε μπίλιες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Φέρε μου άλλη παρουσιάστρια! Θέλω να φύγω» - Χαμός στον αέρα του MEGA με Παπαδοπούλου και Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά τον Τακη Ζαχαράτο, βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους Απαράδεκτους, ενώ δημιουργήθηκε και μια ένταση μεταξύ εκείνης και της παρουσιάστριας.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ωρε πάλι! Θα με ρωτήσεις πάλι τα ίδια! Φέρε μου άλλη παρουσιάστρια… Θέλω να φύγω!» με την Ελένη να απαντά: «Αν θέλεις να με βρίσεις… Μίλησε μου.

Με συγχωρείς… δεν έκανες τηλεόραση πολύ για πολλούς λόγους… Δεν έχεις κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, γιατί;» με την ηθοποιό να σχολιάζει: «Τα ίδια με ρώτησες και την προηγούμενη φορά και γίναμε μπίλιες, τσακωθήκαμε… Θέλω να φύγω, βγάλτε με στις ειδήσεις. Ποια είναι η απορία σου και τρελαίνεσαι, πες μου...».

Ένταση μεταξύ Μενεγάκη - Παπαδοπούλου στον αέρα του MEGA

«Αλήθεια; Με δουλεύεις;» - Σε σοκ η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Οι εκπλήξεις δε σταματάνε να έρχονται για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία στη σημερινή (21/12) εκπομπή της, αφού αποκάλυψε το ταξίδι που πήγε με τον Ματέο Παντζόπουλο, έπαθε σοκ με μία αποκάλυψη που της έκανε στον αέρα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της, της είπε πως είχε υποσχεθεί να εμφανιστεί με το εσώρουχο, αν κατάφερναν να φτάσουν τα 500 μηνύματα στον ραδιομαραθώνιο που έκανε στον σταθμό που δουλεύει, κάτι που έγινε όντως.

«Το χειρότερο έγινε! Μαζεύτηκε κόσμος… Ένιωσα ο Mick Jagger…. Για το βρακί του Ουγγαρέζου καλά ήρθαμε;», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αλήθεια; Με δουλεύεις; Βγήκες με το εσώρουχο έξω; Λες αλήθεια;», είπε η παρουσιάστρια σοκαρισμένη, ενώ όπως ήταν επόμενο, ξέσπασε στα γέλια με την σπαρταριστή ιστορία του καλού της συνεργάτη, ο οποίος κάθε φορά βρίσκει τον τρόπο να την κάνει να γελά με τις ατάκες και τις διηγήσεις του.