Η νέα φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη μέσα από το νοσοκομείο - Αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύεται

«Τελικά είναι ένα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η νέα φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη μέσα από το νοσοκομείο - Αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύεται

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως γνωστοποιήσε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης (22/12) μέσα από τα social media.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ωστόσο, δεν είχε αποκαλύψει μέχρι στιγμής τι ακριβώς συμβαίνει, παρόλα αυτά το έκανε πριν λίγα λεπτά μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο κρεβάτι 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον».

Να υπενθυμίσουμε πω νωρίτερα η Φωτεινή Πετρόγιαννη είχε αποκαλύψει στο Πρωινό: «Έφυγε εκτάκτως από τα γυρίσματα της Φάρμας. Έχει μία λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν έχει Covid, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Απλά δεν είναι κάτι απλό που αντιμετωπίζεται στο σπίτι».

Ο λόγος που ο Τανιμανίδης βρίσκεται στο νοσοκομείο

Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφία από το νοσοκομείο

Η δημόσια εμφάνιση του Σάκη Τανιμανίδη με τη μητέρα του

Μπορεί να τρέχει από εδώ κι από εκεί με την μετακόμιση αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του!

Πώς κινείται με ευκολία και γρηγοράδα στο κέντρο της Αθήνας ο Σάκης Τανιμανίδης; Πάνω στη μηχανή του, φυσικά... Και καβάλα μαζί του η μητέρα του Ματούλα, που εδώ και μερικές μέρες έχει κατέβει από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει τον γιο και τη νύφη της με τα εγγόνια και τη μετακόμιση.

Περιττό να πούμε, βέβαια, ότι η γιαγιά τρελαίνεται για τα χάδια και τα παιχνίδια με τις εγγονές της και δεν τις αφήνει μόνες τους ούτε στιγμή. Την περασμένη εβδομάδα των Ταξιαρχών, που η μαμά του γιόρταζε, ο Σάκης έβαλε το “κορίτσι” του στη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και πήγαν βόλτα στο κέντρο της πόλης. “Τα καλύτερα δώρα για τους γονείς είναι χρόνος μαζί τους όχι αντικείμενα”, είπε ο Σάκης ευτυχισμένος που την είχε δίπλα του και όλοι μαζί βρέθηκαν σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν...

Φυσικά από τη γιορτή δεν έλειπαν οι μικρές, που έκλεψαν την παράσταση, καθώς μόλις ο κόσμος εντόπισε την πανέμορφη οικογένεια... στάθηκε να την χαζεύει.

Σάκης Τανιμανίδης μητέρα

Σάκης Τανιμανίδης μηχανή