Φίλιππος Σοφιανός: «Είναι γελοίο και σιχαμένο να βγάζει κάποιος προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο»

«Έχει μαζευτεί πολύ σαπίλα και βρωμιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φίλιππος Σοφιανός: «Είναι γελοίο και σιχαμένο να βγάζει κάποιος προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες και τις παραβατικές συμπεριφορές, ενώ είχε μιλήσει και για την υπόθεση Φιλιππίδη - Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Σοφιανού για τις καταγγελίες

«Αυτή η δουλειά εδώ και 40 χρόνια μου έχει δώσει περισσότερες χαρές και όχι λύπες. Στον καλλιτεχνικό χώρο έχουν έρθει τα πάνω κάτω, έχει γίνει κοσμογονία.

Έχω δουλέψει με δύσκολους σκηνοθέτες, οι οποίοι έχουν βρίσει, έχουν πετάξει ποτήρια, αλλά θεωρούμε ότι αυτό είναι μέσα στη δουλειά. Κι εγώ μπορώ να βρίσω και να πετάξω ένα ποτήρι, όχι σε κάποιον άνθρωπο, σε έναν τοίχο.

Είναι πολύ γελοίο, πολύ φτηνό, μίζερο, άθλιο και σιχαμένο να βγάζει κάποιος πολύ προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο. Ζούμε σε μια εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από βαθιά αναξιοκρατία. Οι άνθρωποι που καταλαμβάνουν τα πόστα και προβάλλονται και προάγονται από το σύστημα δεν είναι κατ’ ανάγκη και οι καλύτεροι. Έχει μαζευτεί πολύ σαπίλα και βρωμιά», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

"Η γυναίκα στο σπίτι κι ο άντρας έξω" - Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν ντόρο

Στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (7/12) ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μερικές δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και παρεξηγήθηκαν, αναφορικά με τον ρόλο της γυναίκας και του άντρα.

«Έτσι όπως βίαια εξισώθηκαν τα αγόρια με τα κορίτσια και βίαια μπήκαν στην δουλειά και το διεκδίκησαν και πολύ σωστά έκαναν… Αλλά έγινε με πολύ βίαιο και γρήγορο τρόπο κι αυτό είχε ολέθρια αποτελέσματα στο κύτταρο που λέγεται οικογένεια. Εξαιρετική ευκαιρία να επανορθώσω χωρίς μοντάζ και κόψιμο την κουβέντα, που έχω πει. Το έχω πει κι έχω λοιδωρηθεί. Η γυναίκα στο σπίτι κι ο άντρας έξω.

Εννοώ ότι αν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία είτε την αρσενική είτε την θηλυκή τουλάχιστον για τα τέσσερα, πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του. Απαραίτητα. Δεν μπορούν τα παιδιά να μεγαλώνουν ούτε με παππούδες, ούτε με κουβερνάντες, ούτε με νταντάδες, ούτε σε ξένα χέρια. Εγώ είπα αυτά τα χρόνια αλλά δεν το έβαλαν κι είπαν η γυναίκα να μένει στο σπίτι κι ο άντρας έξω. Είναι το παλιό πρότυπο. Το αρσενικό ταξιδεύει κι η γυναίκα κάθεται στο σπίτι» σχολίασε ο Φίλιππος Σοφιανός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε.