Και τρίτη γυναίκα καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Έσκασε μόλις

Θα καταθέσει μήνυση τα επόμενα 24ωρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Και τρίτη γυναίκα καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Έσκασε μόλις

Και τρίτη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση τα επόμενα 24ωρα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με το MEGA και τον δημοσιογράφο των εφημερίδων ΝΕΑ και ΒΗΜΑ.

Οι αρχές ερευνούν τα βίντεο που είχε αναρτήσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με σκοπό να εντοπιστούν οι γυναίκες που φαίνονται και να ερωτηθούν αν η δημοσιοποίηση έγινε με τη συναίνεσή τους ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

To χρονικό της σύλληψης του Παναγιωτόπουλου

Δημοσιογράφοι κι οπερατέρ βλέπουν από μακριά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να βγαίνει από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη κι τρέχουν να τον προλάβουν.

Ο ίδιος χωρίς να τους κοιτάξει, ξεκλειδώνει και μπαίνει στο αυτοκίνητό του, χωρίς να κάνει δηλώσεις. Με το βλέμμα μονίμως στραμμένο στο τιμόνι, βάζει τη ζώνη κι ξεκινά χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις για τον προορισμό του.

Είναι λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι και ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φεύγει χωρίς να έχει εμφανιστεί η αστυνομία. Οι εικόνες στη γειτονιά του, στους Νέους Επιβάτες προκαλούν εντύπωση σε κατοίκους που από το πρωί διάβαζαν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Την ώρα εκείνη οι δημοσιογράφοι συνομιλούσαν με κατοίκους της περιοχής, πολλοί από τους οποίους έλεγαν ότι είχαν δει στο διαδίκτυο τα επίμαχα βίντεο, που κατηγορείται ότι ανέβασε ο 58χρονος.

Κατά τη διάρκεια της δήλωσης, κάποιος βλέπει τον παρουσιαστή να βγαίνει από το σπίτι του και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται ταχύτατα λίγα μόνο μέτρα παρακάτω. Εκεί που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του. Απέναντι από το σπίτι του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατευθύνεται στη ΓΑΔΘ για να παραδοθεί σε αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Οι εξελίξεις είχαν αρχίσει να τρέχουν νωρίς το πρωί όταν ο δικηγόρος καταγγέλλουσας προανήγγειλε ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του παρουσιαστή.

Εκείνη την ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρακολουθούσε τα πάντα από το σπίτι του. Ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε πως η πελάτισσά του, έδωσε στους αστυνομικούς τα link από τις διαδικτυακές σελίδες που είχαν ανέβει εν αγνοία της τα βίντεο και οι διαδικασίες για τη σύλληψη του παρουσιαστή άρχισαν να κινούνται.

Όπως υποστηρίζει ο κύριος Λύτρας, μέχρι σήμερα έχουν ανέβει στο διαδίκτυο 9 βίντεο, με τις κοπέλες που φαίνονται σε αυτά, να μην έχουν ιδέα όπως τονίζει ο δικηγόρος, για τη διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και στιγμών τους.

Η τελευταία κοπέλα που τον κατήγγειλε χθες είναι σήμερα 23 ετών κι όταν τραβήχτηκε το βίντεο 18, που τη συνέδεε οικογενειακή φιλία με τον παρουσιαστή.

Τον ασκό του Αιόλου που ουσιαστικά δρομολόγησε τις εξελίξεις άνοιξε η κοπέλα που τον είχε γνωρίσει στην Αλόννησο και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, το 2019. Τότε που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα των Ράδιο Αρβύλα άνετος και χαλαρός.

Δύο και πλέον χρόνια μετά τα πάντα έχουν αλλάξει. Οι γέφυρες με την εκπομπή που ταυτίστηκε η επαγγελματική του πορεία έχουν κοπεί και οι άλλοτε φίλοι και συνεργάτες του, έχουν διαχωρίσει από την πρώτη στιγμή τη θέση τους.

Από τα ανέκδοτα τόσων ετών στην πρώτη μήνυση του 2019 και από τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των τελευταίων ημερών στην παράδοσή του στην αστυνομία. Με πολλούς από εκείνους που τον ζούσαν, να εμφανίζονται έκπληκτοι.

Ο Στάθης δεν έδειχνε τίποτα από όλα αυτά. Από τη στιγμή που το έκανε, το ξανάκανε και το ξανάκανε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένος και καλά να πάθει. Άνθρωποι που κάνουν τέτοια πράγματα, τους αξίζει να έχουν τέτοιες αντιμετωπίσεις και τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο. Το χειρότερο είναι ότι δε θα μπορεί να κυκλοφορήσει έξω, είναι το μόνο σίγουρο».

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης τηρούν σιγή ιχθύος μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής ενόψει Χριστουγέννων και ευελπιστούν να έχει κοπάσει ο θόρυβος μέχρι να επιστρέψουν στις θέσεις τους, στις αρχές του 2022.