Χαρές στην οικογένεια της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στην οικογένεια της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (22/12) μέρα για την Κατερίνα Στικούδη και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, καθώς ο δεύτερος γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 12 χρόνια και πριν από λίγο καιρό η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε, μιας και ήρθε στον κόσμο ο γιος του, Βύρωνας.

Η Κατερίνα Στικούδη, μάλιστα, θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και δημόσια για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την περιόδο της εγκυμοσύνης της.

Οι ευχές της Στικούδη στον Σερίφη για τα γενέθλιά του

«Χρόνια σου πολλά , να τα εκατοστήσεις @djrico99 !!! Ποτέ πέρασαν 12,5 χρόνια ούτε που το κατάλαβα κι αυτό γιατί κάνεις την κάθε μου μέρα τόσο ξεχωριστή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο .. Σ αυτή τη φωτογραφία δεν είμαστε 2 .. αλλά 3 και στον νέο σου ρόλο είσαι υπέροχος .. συγκινητικός .. εγώ και ο Βύρωνας θα Σ αγαπάμε για πάντα !!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

 Χαρές στην οικογένεια της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίδη

Εικόνες από το παραδοσιακό σπίτι Κατερίνας Στικούδη - Βαγγέλη Σερίφη! Vintage με πισίνα

Την πιο όμορφη περίοδο στη σχέση τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, καθώς πριν λίγες ημέρες κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους. Πλέον, έχοντας επιστρέψει στο σπίτι τους, η καθημερινότητα τους έχει αλλάξει με τον μπέμπη τους.

Το σπίτι τους λοιπόν, είναι όμορφο και παραδοσιακό, με κλασσικές πινελιές. Μπορεί κανείς να νόμιζε πως το ζευγάρι θα έχει μια πιο μοντέρνα διακόσμηση, όμως οι εικόνες από μέσα δείχνουν το αντίθετο.

Φαίνεται όμως πως έχουν και μια αγάπη για το vintage. Είτε αφορά σε κάποιο βινύλιο, είτε στη γενικότερη ρουστίκ αισθητική που είναι διακοσμημένο το σπίτι τους, οι αναφορές στην παράδοση είναι ξεκάθαρες. Ακόμα και στις αφίσες.

Η Κατερίνα Στικούδη, έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram, τόσο από το εσωτερικό της οικείας της, όσο και από τον κήπο που διαθέτει