Κοκκινομάλλα και πιο καυτή από ποτέ - Η μεταμόρφωση της "Γωγώς" 18 χρόνια μετά το Καφέ της Χαράς

Σήμερα είναι 37 ετών ενώ τότε ήταν 19

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοκκινομάλλα και πιο καυτή από ποτέ - Η μεταμόρφωση της

Η όμορφη ηθοποιός Ελένη Λιάσκα ήταν μόλις 19 ετών όταν ενσάρκωνε την Γωγώ στην αγαπημένη σειρά Καφέ της Χαράς, ενώ σήμερα, 18 χρόνια μετά, έχει κλείσει τα 37 της χρόνια και ουδεμία σχέση έχει με το κορίτσι που όλοι θυμόμαστε.

Η ίδια, έχει αλλάξει πολύ την εικόνα της, αφήνοντας για τα καλά πίσω το φυσικό look που τη συντρόφευε από τότε που τη γνωρίσαμε, έχοντας επιλέξει το κόκκινο χρώμα για τα μαλλιά της, το οποίο δίχως την παραμικρή αμφιβολία της πηγαίνει όσο κανένα άλλο.

Η ginger απόχρωση που επέλεξε για τα μαλλιά της αναδεικνύει άψογα το γαλάζιο χρώμα των ματιών της, με την όλη εικόνα να δικαιώνει απόλυτα την επιλογή της.

Η σημερινή εικόνα της Γωγώς

Γωγώ καφέ της χαράς πως είναι σήμερα

Με τι ασχολείται σήμερα

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην Espresso και στην Κλάρα Ασημακοπούλου για τη στροφή 180° που έκανε στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι έγινε μετανάστρια για χάρη του έρωτα.

“Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι (δείτε εδώ φωτογραφίες του). Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου! Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Είμαι πολύ συναισθηματική και ρομαντική, και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα”, ανέφερε η Ελένη Λιάσκα.