Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δύσκολο το πρώτο βράδυ στο κρατητήριο - Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε

Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δύσκολο το πρώτο βράδυ στο κρατητήριο - Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε, μαζί με τον δικηγόρο του, το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να παραδοθεί (δείτε εδώ βίντεο από τη στιγμή που παραδίνεται) και έτσι χθες πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στην εκπομπή Happy Day ο ρεπόρτερ, Χρήστος Στεφανής, ο παρουσιαστής μίλησε με τον δικηγόρο του και πέρασε το βράδυ του ήσυχος, ενώ έκανε μία ανασυγκρότηση για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ στο κρατητήριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

«Σίγουρα θα επιχείρησε να ανασυγκροτήσει τις σκέψεις του και να ξεκουραστεί. Σίγουρα η τελευταία του επαφή ήταν με τον δικηγόρο του, ο οποίος εξέδωσε μία ανακοίνωση σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό» ανέφερε ο δημοσιογράφος Χρήστος Στεφανής στο Happy Day.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται όλος αυτός ο ντόρος» - Οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στο αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος αργότερα επέστρεψε με χειροπέδες στο διαμέρισμά του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η διαδικασία διήρκησε δύο ώρες και ο θα περάσει το αποψινό (22/12) βράδυ στο κρατητήριο. Ο δικηγόρος του, Γιώργος Δακουράς, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».