«Έφευγα μαύρη από το θέατρο...» - Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου

Η δραματική εμπειρία της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έφευγα μαύρη από το θέατρο...» - Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία εξαιρετικά δύσκολη εμπειρία που είχε στο θέατρο και στην κακοποίηση που είχε δεχθεί πριν κάποια χρόνια.

Η ηθοποιός δεν συνηθίζει να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις ενώ πριν από λίγο καιρό σε μία συνέντευξη που είχε δώσει είχε μιλήσει για τις εξωσωματικές της.

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλάνογλου

«Έφευγα μαύρη από το θέατρο, Έκλαιγα. Έμεινα στη δουλειά και έδωσα πολλές ευκαιρίες για να δω αν αυτό είναι τυχαίο περιστατικό ή γίνεται επί τούτου. Ένα βράδυ που είχα φτάσει μέχρι εδώ… άρχισα να βρίζω, να φωνάζω στο καμαρίνι, βγήκα από τα ρούχα μου.

Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Ήταν τόσο συσσωρευμένος ο θυμός μου και η αγωνία μου ότι αυτό πρέπει να τελειώσει που βγήκα εκτός ελέγχου. Μετά τελείωσε, σαν να μη συνέβη ξανά τίποτα. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, αλλά δεν μου ξανάκανε τίποτα πάνω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τη Μαρίνα Ασλάνογλου

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα της Ελλάδας. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λα Βερν και Υποκριτική στο θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ηθοποιίας, καθώς και μαθήματα πιάνου, μουσικής και χορού. Κατά τη διάρκεια των δραματικών της σπουδών έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός της σκηνής και της οθόνης για 17 χρόνια.

Είναι παντρεμένη με τον Δημοσθένη Πέππα.