Προθεσμία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έως την Δευτέρα 27/12 - Παραμένει κρατούμενος

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Προθεσμία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έως την Δευτέρα 27/12 - Παραμένει κρατούμενος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί τη Δευτέρα (27/12), ωστόσο μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος, κάνοντας Χριστούγεννα στο κρατητήριο.

O εισαγγελέας του έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου».

Νωρίτερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς ωστόσο οδηγήθηκε στο εσωτερικό του κτηρίου από την πίσω πόρτα και όχι την κεντρική είσοδο ώστε να μην έρθει αντιμέτωπος με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του χθες το βράδυ στις Αρχές, φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε κανάλι στο διαδίκτυο όπου ανέβασε το βίντεο, ωστόσο το κατέβασε και στη συνέχεια αυτό αναπαρήχθη από άλλον χρήστη του διαδικτύου.

Το βίντεο που "καίει" Κανάκη, Σερβετά και Κιούση - Τελικά ήξεραν πως είναι παντρεμένος ο Παναγιωτόπουλος

Κι ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αυτή την στιγμή βρίσκεται απέναντι από τον εισαγγελέα, συνεχίζουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που προκαλούν ανατροπές στην υπόθεση.

Μετά την πρώτη καταγγελία, βγήκαν πολλές πληροφορίες για τον παρουσιαστή, όπως το γεγονός ότι πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε παντρευτεί μυστικά και μάλιστα, δεν το γνώριζαν ούτε οι στενοί του φίλοι.

Ήξεραν όμως για τον γάμο οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»; Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», παρουσίασε ένα απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή, κοντά μάλιστα στην περίοδο του γάμου, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφέρεται ξεκάθαρα στη σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ).

«Εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά στη γυναίκα μου τη Σοφία γιατί την αγαπάω ακόμα περισσότερο» λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά, «Γιατί έχει γενέθλια;»

«Ναι σήμερα» αποκρίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο παρουσιαστής συνεχίζει στέλνοντας και εκείνος τις ευχές του: «Χρόνια πολλά Σοφάκι, χρόνια πολλά και κουράγιο».