«Έχω κάτι φανταστικά ρούχα στα καλάθια» - Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη "άδειασε" τον Άγγελο Μπράτη

Αναφορικά με το σχόλιό του για τις κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω κάτι φανταστικά ρούχα στα καλάθια» - Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Χαμό έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Άγγελος Μπράτης αναφορικά με τις κυρίες που ψωνίζουν από τα καλάθια.

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν αρνητικά, ανάμεσά τους και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/12) στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Πάντως εγώ σε καλάθια έχω βρει κάτι φανταστικά ρούχα να σου πω την αλήθεια», σχολίασε χαρακτηριστικά ενώ και ο Τρύφωνας Σαμαράς εξέφρασε ανοιχτά την γνώμη του: «Δεν με αφορά καθόλου η άποψη του κυρίου Μπράτη και του κάθε Μπράτη που είναι κάθετος σε κάποιες απόψεις».

Το σχόλιο της Κατσαΐτη για τις δηλώσεις του Μπράτη

Εξωφρενών και η Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον Μπράτη - «Ποιος είναι για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα;»

«Εγώ θέλω πω κάτι ως γυναίκα. Λυπάμαι πάρα πολύ με αυτά τα σχόλια που έκανε ο κύριος Μπράτης, ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη μιας γυναίκας που δεν έχει τα χρήματα να πάει να ψωνίσει σε μια μπουτίκ και ψωνίζει από καλάθια. Στα καλάθια έχει και θησαυρούς κι εγώ η ίδια έχω ψωνίσει αρκετές φορές.

Σαν γυναίκα θίγομαι που μπορεί κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να πει σε μια εκπομπή ότι “δεν με νοιάζει η γνώμη μιας γυναίκας που αγοράζει από εκεί”. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έλεος με αυτό το πράγμα. Ποιος είναι ο Άγγελος Μπράτης για να βγει να πει αυτό το απαξιωτικό πράγμα; Ένιωσα ότι ήταν ήδη εκνευρισμένος από την αρχή. Να πει κάποιος στον κύριο Μπράτη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών που βλέπουν το GNTM είναι αυτά τα κορίτσια, της διπλανής πόρτας», κατέληξε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.